Η Billie Eilish παραδέχεται ότι «ντρέπεται» για την παλαιότερη συμπεριφορά της

Written by on July 19, 2021

«Δεν σκέφτεστε ότι ίσως οι άλλοι ντρέπονται για το παρελθόν τους;»

Η Billie Eilish αισθάνεται «ντροπή» για την παλαιότερη συμπεριφορά της και μοιράζεται τα συναισθήματά της σε μια νέα συνέντευξη με το «Vogue Australia».

«Είπα τόσα πολλά πράγματα στο παρελθόν που δεν συμφωνώ τελείως μαζί τους τώρα ή σκέφτομαι το αντίθετο», ανέφερε.

«Το πιο περίεργο είναι ότι τίποτα δεν εξαφανίζεται ποτέ από τη στιγμή που ανεβαίνει στο διαδίκτυο. Κάθε συνέντευξη που έχω κάνει από τότε ήμουν 15 είναι ακόμα εκεί έξω και το σκέφτομαι συνεχώς», εξήγησε.

«Είναι πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι ο κόσμος μπορεί να δει κάθε πτυχή της ζωής σου και να το θυμάται». Είναι τόσο περίεργο», συνέχισε.

«Το διαδίκτυο φέρνει στην επιφάνεια πράγματα από το παρελθόν όλων και σκέφτομαι: “Δεν καταλαβαίνετε ότι όλοι πραγματικά νιώθουν αμηχανία και ντροπή για το παρελθόν τους; Δεν σκέφτεστε το γεγονός ότι ίσως ντρέπεστε κι εσείς για το παρελθόν σας, οπότε ίσως και όλοι οι άλλοι ντρέπονται;”», πρόσθεσε η 19χρονη τραγουδίστρια.
Τον προηγούμενο μήνα η Billie Eilish έδωσε εξηγήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων σχετικά με ένα φυλετικό μειωτικό χαρακτηρισμό που φέρεται να χρησιμοποίησε σε ένα παλαιότερο βίντεο το οποίο ήρθε στην επιφάνεια.

«Είμαι συγκλονισμένη και ντροπιασμένη και θέλω να πω ότι δεν έχω εκστομίσει ποτέ αυτήν τη λέξη», διευκρίνισε.

Η Billie Eilish αποκάλυψε ακόμη στη συνέντευξή της στο «Vogue Australia» αν έχει κάνει κάποιες δηλώσεις που θα ήθελε σήμερα να τις ανακαλέσει.

«Έκανα μια συνέντευξη όπου κάποια είπε: “Τι κάνεις όταν δεν κάνεις μουσική;”. Και απάντησα: “Ακόμα και όταν δεν κάνω μουσική, κάνω μουσική”. Και βασικά αρχίζει να γελάει με ένα διαβολικό γέλιο με τη βαθιά γλυκανάλατη φωνή της. Ο Lil Wayne το είχε πει αυτό σε μια συνέντευξη και το είδα και το είπα κι εγώ. Και δεν είναι καν αλήθεια!», ανέφερε.

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist