Η Britney Spears σημείωσε μία σημαντική νίκη στον αγώνα για την ελευθερία της

Written by on July 19, 2021

Η Britney Spears σημείωσε μία σημαντική νίκη στον αγώνα για την ελευθερία της

Η Britney Spears κέρδισε μία σημαντική μάχη στον συνεχιζόμενο νομικό «πόλεμο» για την ελευθερία της.
Πριν από τρεις εβδομάδες η Britney Spears δήλωσε δημόσια για πρώτη φορά ότι θέλει να σταματήσει η «καταχρηστική» κηδεμονία της και τώρα έκανε άλλη μία συναισθηματική κατάθεση καθώς το δικαστήριο εξετάζει μια σειρά αιτημάτων που θα μπορούσαν ουσιαστικά να αλλάξουν την κατάσταση.

Ένας μακρύς κατάλογος θεμάτων ήταν στο επίκεντρο της ακροαματικής διαδικασίας που έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης (14 Ιουλίου) ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες και της δικαστού Brenda Penny και η πρώτο απόφαση που πάρθηκε ήταν ότι η Britney Spears μπορεί να προσλάβει τον διάσημο δικηγόρο του Χόλιγουντ, Mathew Rosengart της Greenberg Traurig, στην προσπάθειά της να δώσει τέλος στην κηδεμονία της.

Η Britney Spears ξέσπασε δάκρυα ενώ μιλούσε στο δικαστήριο μέσω τηλεφώνου και ζήτησε να κατηγορηθεί ο πατέρας της για κατάχρηση της κηδεμονίας. «Θέλω να απομακρυνθεί ο πατέρας μου, κυρία. Είμαι θυμωμένη και θα φτάσω εκεί», είπε στη δικαστή Penny.

Η τραγουδίστρια ζήτησε αρχικά από την Penny να αδειάσει την αίθουσα του δικαστηρίου προτού μιλήσει, αλλά η δικαστής ανέφερε ότι ήταν ανοιχτή διαδικασία και θα έπρεπε να έχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την προγραμματισμένη κατάθεσή της προτού το κάνει.

Η Britney Spears ζήτησε επίσης να διοριστεί o Rosengart ως προσωπικός δικηγόρος της και η δικαστής ανέβασε το θέμα στην ημερήσια διάταξη για να αποφανθεί νωρίς. Η Brenda Penny ρώτησε τον δικηγόρο για τις πρακτικές της εταιρείας του, τις οποίες ο Rosengart χαρακτήρισε ως «ουσιώδεις». Η ομάδα του θα περιλαμβάνει τους Eric Rowen, Scott Bertzyk και Lisa McCurdy, τους οποίους σύστησε στο δικαστήριο.

«Η κα Spears έχει απολύτως το δικαίωμα να επιλέξει το δικό της δικηγόρο», υποστήριξε ο Mathew Rosengart, προσθέτοντας ότι η συγκλονιστική κατάθεσή της στην προηγούμενη ακρόαση έδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από ικανή να λάβει την απόφαση. Η Penny ενέκρινε τελικά το αίτημα. Ο διορισμένος δικηγόρος Samuel D. Ingham III και οι σύμβουλοι της Loeb & Loeb απομακρύνθηκαν επίσημα από το ρόλο τους ως δικηγόροι της Britney Spears.
Ο Ingham διέκοψε τη διαδικασία πολλές φορές, λέγοντας ότι η Spears του έστελνε μηνύματα με τα οποία υποδείκνυε ότι ήθελε να μιλήσει στο δικαστήριο.

Σε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ακρόασης, ο Rosengart είπε: «Αυτό δεν λειτουργεί. Το ξέρουμε. Ο στόχος είναι να τερματιστεί η κηδεμονία» και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας, Jamie Spears, αφού άκουσε τα λόγια της κόρης του και στις δύο ακροάσεις, θα έπρεπε να εγκαταλείψει οικειοθελώς το ρόλο του ως επίτροπος της περιουσίας της.

«Θα καταθέσουμε το συντομότερο δυνατό για να απομακρύνουμε τον κ. Spears από την κηδεμονία. Αν αγαπά την κόρη του, είναι καιρός να κάνει στην άκρη και να προχωρήσει ώστε να μπορέσει να πάρει τη ζωή της πίσω», δήλωσε ο Rosengart.

Η δικηγόρος του Jamie, Vivian Thoreen, απέρριψε κατηγορηματικά το αίτημα και είπε: «Δεν υπάρχει βάση για να παραιτηθεί… Υπάρχει ένα μονοπάτι προς τα εμπρός χωρίς όλη την υστερία».

Επίσης πρόσθεσε ότι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα είναι η «πεποίθηση της Britney ότι ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για μια σειρά από φρικτά πράγματα που της έχουν συμβεί, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια».

Η δικαστής Brenda Penny τόνισε ότι: «Όλοι πρέπει να εργάζονται συνεργατικά. Δεν αφορά κανέναν άλλο, αλλά εκείνη (την Britney)» και όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist