​Ariana Grande και The Weeknd καθηλώνουν με το live performance του «Off The Table»

Written by on July 23, 2021

Η συνύπαρξη των δύο τιτάνων της pop καθηλώνει.

Η Ariana Grande και ο The Weeknd αποτυπώνουν στο φακό την απαράμιλλη χημεία τους και την καθηλωτική αύρα που εκπέμπουν κάθε φορά που μοιράζονται το μικρόφωνο.

Η αστέρας της pop δίνει στη δημοσιότητα ακόμα ένα live perfomance των τραγουδιών από το τελευταίο άλμπουμ της «Positions» στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Vevo.

Μετά τις ζωντανές εκτελέσεις των τραγουδιών «POV», «Safety Net» (featuring Ty Dolla $ign), «My Hair» και «34+35», η Ariana Grande προσκαλεί στο μαγικό κήπο της τον The Weeknd για να τραγουδήσουν για πρώτη φορά ζωντανά τη σύμπραξή τους στο τραγούδι «Off The Table».

Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται στο γνώριμο σκηνικό στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τα πρόσφατα live performances της Ariana Grande, μέσα σε ένα λιβάδι από λουλούδια και έχουν τη συνοδεία μίας μικρής ζωντανής ορχήστρας.

Το live performance του «Off The Table» ξεκινά με την Ariana Grande, η οποία εμφανίζεται με ένα κομψό floral φόρεμα με δαντέλα και ψηλές λαμπερές μπότες, να αναρωτιέται αν θα μπορέσει να ανοίξει την καρδιά της σε ένα νέο έρωτα.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο The Weeknd, φορώντας ένα μακρύ μαύρο παλτό και μαύρα γυαλιά ηλίου, για να τραγουδήσει το δεύτερο κουπλέ του τραγουδιού, με την Ariana Grande να κάνει φωνητικά σε ορισμένα σημεία.

Η Ariana Grande και ο The Weeknd συνεχίζουν να τραγουδούν ο ένας απέναντι στον άλλον καθώς η κάμερα εστιάζει πάνω τους και απομακρύνεται από διαφορετικές γωνίες.

Το «Off The Table» αποτέλεσε τη δεύτερη μουσική σύμπραξη των δύο τιτάνων της pop μετά την πρώτη τους συνάντηση στο επιτυχημένο τραγούδι «Love Me Harder» από το άλμπουμ «My Everything» της Ariana Grande το 2014.

Πιο πρόσφατα, τον περασμένο Απρίλιο, οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα καινούργιο remix του τραγουδιού «Save Your Tears» από το ανάρπαστο άλμπουμ «After Hours» του The Weeknd. Την τελευταία εβδομάδα μάλιστα το «Save Your Tears» ανέβηκε στο No. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του διεθνούς ρεπερτορίου στα ελληνικά ραδιόφωνα, όπως αποτυπώνονται στο Διεθνές Airplay Chart.


Πηγή:hitchannel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist