Τζένιφερ Λόπεζ: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της – Οι φωτογραφίες με τις «δολοφονικές» καμπύλες

Written by on August 1, 2023

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Η τραγουδίστρια του “Let’s Get Loud” μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τον εορτασμό των 54ων γενεθλίων της. Στις φωτογραφίες, η JLO έδειξε τις “δολοφονικές” της καμπύλες φορώντας ένα μαύρο μπικίνι Valentino (που κοστίζει 980 $) με ένα πράσινο-λευκό σχέδιο πάνθηρα.

Το συνόδευσε με ένα μαύρο καφτάνι Valentino (αξίας 5.900 $) με το ίδιο σχέδιο πάνθηρα με το μπικίνι της. Συνδύασε το χαμηλοκάβαλο μαγιό με ένα χοντρό διαμαντένιο τσόκερ, μια μακριά χρυσή αλυσίδα με ένα μενταγιόν με κλειδί στο τελείωμα,  τεράστια χρυσά σκουλαρίκια από τον Misho  (αξίας 226 $) και ένα μαύρο καπέλο fedora.

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Λόπεζ δείχνει και τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς της – καθώς φαινόταν ότι χόρευε στο αίθριο της νέας έπαυλής της και του συζύγου της Μπεν Άφλεκ στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο στον ιστότοπο της Λόπεζ, ο 50χρονος ηθοποιός διοργάνωσε το πάρτι «Mediterranean chic», στο οποίο συμμετείχαν «οι στενότεροι συγγενείς και φίλοι τους».

«Όλα τα παιδιά ήταν εκεί, ήταν μια υπέροχη μέρα γεμάτη ηλιοφάνεια και ιδανική για ένα πάρτι στην πισίνα!. Ένιωσα τόσο καλά με εκτίμηση και αναγνώριση από τα αγαπημένα μου πρόσωπα και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το σημείο του ταξιδιού της ζωής μου με τόσους πολλούς όμορφους, στοργικούς ανθρώπους με τους οποίους τα μοιράζομαι όλα. Σας εύχομαι την ίδια αγάπη και ευτυχία για τα γενέθλιά σας και πάντα!!!» περιέγραψε η 54χρονη.

 

Η πολυτελής συγκέντρωση περιελάμβανε τεράστιες ανθοδέσμες με ροζ λουλούδια, υπερχειλισμένες σανίδες αλλαντικών και πολύ χορό.

Στην πραγματικότητα, η Λόπεζ – η οποία έγινε 54 ετών στις 24 Ιουλίου – μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τον εαυτό της να χορεύει σε ένα τραπέζι κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Η ηθοποιός του «Marry Me» με ένα εξώπλατο, ασημί φόρεμα λικνίστηκε υπό τους ήχους από το επιτυχημένο τραγούδι της Lizzo «About Damn Time», ενώ οι καλεσμένοι της την επευφημούσαν από τις θέσεις τους κάτω.

“Διάθεση γενεθλίων… όλο τον μήνα!! Είναι πάντα μια καλή μέρα όταν η Λόλα έρχεται να παίξει», έγραψε στο newsletter.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist