Μαντόνα: «Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω»

Written by on August 1, 2023

Νέα ανάρτηση για την Μαντόνα μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η “βασίλισσα της ποπ” θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της προς τα αγαπημένα της πρόσωπα για την στήριξη που της έδειξαν τις δύσκολες ημέρες που έζησε περίπου ένα μήνα πριν, κάνοντας μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες, ανάμεσα σε αυτές μπορούμε να δούμε και δύο από τα παιδιά της, τον Ντέιβιντ Μπάντα και την Λούρδη Λεόν, η Μαντόνα έγραψε στην λεζάντα: «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στην φαινομενικά ατελείωτη προσφορά. Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια polaroid που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σας ευχαριστώ @guyoseary για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!».

 

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο μάνατζερ της “βασίλισσας της ποπ” έκανε γνωστό πως η περιοδεία της αναβάλλεται και πως η Μαντόνα χρειάστηκε να εισαχθεί σε ΜΕΘ, καθώς είχε αναπτύξει μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist