Οι BTS κάνουν κινηματογραφικό ντεμπούτο με την ταινία «Burn The Stage: The Movie»

Written by on October 16, 2018

Ο κινηματογράφος είναι το επόμενο στοίχημα των BTS.

Οι BTS γράφουν ιστορία, κατακτούν τα charts, κερδίζουν βραβεία και γεμίζουν στάδια. Τώρα, ήρθε η ώρα να κυριαρχήσουν και στη μεγάλη οθόνη.

Το K-pop συγκρότημα θα κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του με την ταινία «Burn The Stage: The Movie», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου και θα προβληθεί σε περιορισμένη χρονική έκταση σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε σκηνοθεσία του Park Jun Soo και σε παραγωγή των Big Hit Enternainment και Camp Enterntainmert, το «Burn The Stage: The Movie» καταγράφει στο φακό την κατακόρυφη άνοδο των ΒTS.

Η ταινία προσφέρει μία εσωτερική ματιά στη sold out περιοδεία «The Wings Tour 2017 – BTS Live Trilogy Episode III», η οποία προσέλκυσε 550.000 θεατές σε 40 συναυλίες.

BTS (K-pop band) - Hit Channel

Η ταινία αποτελεί προέκταση μίας σειράς επεισοδίων που φιλοξένησε το YouTube και είχαν τον ίδιο τίτλο, «Burn The Stage».

Τα επεισόδια αυτά περιείχαν υλικό από τα παρασκήνια και τις συναυλίες των BTS, αλλά και ολοκαίνουργιες συνεντεύξεις «από καρδιάς» από τα 7 μέλη της μπάντας, όπου αποκάλυψαν την αλήθεια για τους εαυτούς τους.

Το «Burn The Stage: The Movie» είναι ένα κινηματογραφικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσουν οι φανατικοί θαυμαστές των BTS, καθώς θα δουν τι συμβαίνει όταν το πιο επιτυχημένο boy band του πλανήτη ξεπερνά τα σύνορα της χώρας του και εισβάλλει στη mainstream μουσική σκηνή.

Οι Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook παρουσιάζουν τις ζωές τους και δίνουν μία ευκαιρία σε όλους να γιορτάσουν μαζί τους.

 

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist