Το ολόγραμμα της Amy Winehouse σε περιοδεία

Written by on October 16, 2018

Η μορφή της Amy Winehouse θα «ζωντανέψει» επάνω στη σκηνή.

Η Amy Winehouse είναι μία ακόμη αείμνηστη καλλιτέχνης που θα παρουσιαστεί σε ολόγραμμα για τις ανάγκες συναυλιών περιοδείας.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, πέθανε σε ηλικία 27 ετών από κατάχρηση ουσιών, στις 23 Ιουλίου 2011.

Αν και η ιδέα ακούγεται σαν ασέβεια στη μνήμη της Amy Winehouse, της οποίας η μουσική και η μορφή χρησιμοποιούνται μετά θάνατον για περιοδεία χωρίς την έγκρισή της, τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος που φέρει το όνομά της, το «Amy Winehouse Foundation», ανέφερε ο πατέρας της, Mitch.

Το ίδρυμα λειτουργεί για την πρόληψη των επιπτώσεων της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ στους νέους με δράσεις υποστήριξης, ενημέρωσης και ενθάρρυνσης ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους

Amy Winehouse - Hit Channel

Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2019.

«Είναι ένα όνειρο για εμάς», δήλωσε ο Mitch Winehouse. «Το να τη δούμε ξανά, είναι κάτι το ιδιαίτερο που πραγματικά δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και αυτό σημαίνει ότι η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτό τον πρωτοποριακό και επαναστατικό τρόπο».

Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας θα προβάλλεται στη σκηνή, μπροστά από την μπάντα των μουσικών και όσον αφορά το πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Η κληρονομιά της δε σχετίζεται πια μόνο με τη μουσική. Η κληρονομιά της είναι κάτι διαφορετικό. Συνδέεται με τη βοήθεια προς τους νέους ανθρώπους», σχολίασε στο «Reuters» ο Mitch Winehouse.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist