Η Katy Perry ενώνει τις δυνάμεις της με τα Pokémon

Written by on January 14, 2021

Η Katy Perry θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για τα 25 χρόνια από τη δημιουργία των Pokémon.

 

Η Katy Perry ενώνει τις δυνάμεις της με τα Pokémon.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εμβληματική σειρά βιντεοπαιχνιδιών, παιχνιδιών καρτών και κινουμένων σχεδίων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ετών από το ντεμπούτο των Pokémon.

Η Katy Perry και η The Pokémon Company θα συνεργαστούν για τη δημιουργία ενός νέου μουσικού έργου με τον τίτλο «P25 Music», το οποίο θα περιλαμβάνει διάφορες εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν κατά τη μήκος της φετινής χρονιάς.

Αν και δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις μουσικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, στον ιστότοπο για την 25η επετείου των Pokémon αναφέρεται: «Κάθε πάρτι χρειάζεται μια λίστα αναπαραγωγής! Τα Pokémon συνεργάζονται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, συμπεριλαμβανομένου του pop ινδάλματος Katy Perry και σας προσκαλούν να απολαύσετε τη χαρά!».

Η Katy Perry είναι λάτρης των Pokémon για πολλά χρόνια. «Από τότε που έπαιζα τα αυθεντικά βιντεοπαιχνίδια στο Game Boy μου και αντάλλαζα κάρτες Pokémon στο διάλειμμα για φαγητό στο σχολείο μέχρι τις περιπέτειες να πιάνεις Pokémon στο δρόμο με το “Pokémon Go”», θυμήθηκε η τραγουδίστρια.

«Μου αρέσει να συμμετέχω σε οτιδήποτε είναι παιχνιδιάρικο και έχει καλή αφήγηση και έχει πραγματικά ωραία μηνύματα να τα μοιραστείς με τον κόσμο», δήλωσε στο People. «Τώρα, έχοντας αποκτήσει ένα παιδί, καταλαβαίνω ότι είναι τόσο σημαντικό να παίζεις. Είναι μια συνεχής επέκταση του εαυτού μου».

 

Η Katy Perry μίλησε επίσης για την επίσκεψή της στο «The Pokémon Café» στην Ιαπωνία το 2019.

«Ήμουν έγκυος όταν ήμουν εκεί, δεν το ήξερα ακόμη!» είπε. «Ήταν καταπληκτικά. Ξύπνησε όλες αυτές τις υπέροχες παιδικές αναμνήσεις. Πηγαίνω στην Ιαπωνία κάθε χρόνο από τότε που ήμουν 17 ετών και πάντα μου άρεσαν πολύ όλα όσα έχουν δημιουργηθεί εκεί», περιέγραψε.

«Είναι τιμή που επιλέχθηκα για να βοηθήσω στον εορτασμό ενός franchise που μου έχει δώσει τόσο μεγάλη χαρά τα τελευταία 25 χρόνια και τη δυνατότητα να το παρακολουθώ να εξελίσσεται με τους τρόπους με τους οποίους προσφέρει ηλεκτρισμένη χαρά για τα παιδιά στη ζωή μου και σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο της Pokémon, η Katy Perry απάντησε: «Είμαι πραγματικά προσκολλημένος στον ήρωα. Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα (Pokémon) στο παιχνίδι, αλλά μόλις ανακάλυψα ότι Pikachu είναι πολύ χαριτωμένος».

Ο Colin Palmer, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της The Pokémon Co. International, σημείωσε: «Η Katy Perry είναι μια αδερφή ψυχή για τα Pokémon, των οποίων ο κόσμος είναι φωτεινός, διασκεδαστικός και εμψυχωτικός. Ανυπομονούμε οι μουσικόφιλοι παντού να βιώσουν τις συναρπαστικές συνεργασίες που έχουμε σχεδιάσει».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist