Σπάνιο βίντεο: Όταν ο 16χρονος Ed Sheeran κόπηκε σε οντισιόν

Written by on January 14, 2021

Ο Ed Sheeran είχε κοπεί σε οντισιόν για τηλεοπτική σειρά.

 

Στην επιφάνεια ήρθε ξανά μετά από χρόνια ένα βίντεο με τον 16χρονο και άγνωστο τότε Ed Sheeran να περνάει από ακρόαση για τις ανάγκες μιας βρετανικής τηλεοπτικής σειράς.

Το εν λόγω βίντεο είναι μια ματιά στο παρασκήνια της διαδικασίας των οντισιόν για μια μουσική σειρά του 2008 με τον τίτλο «Britannia High», παρόμοια με το «Glee» και το «Fame».

Η σειρά ακολουθούσε μια ομάδα νέων και των μέντορά τους σε μια φανταστική σχολή καλών τεχνών του Λονδίνου. Οι παραγωγοί έψαχναν μέλη του καστ που θα μπορούσαν να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να υποδυθούν ρόλους.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο Ed Sheeran ήταν εξαιρετικός στο κομμάτι του τραγουδιού, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον χορό. Καθώς προσπαθούσε απελπισμένα να παρουσιάσει κάποια χορευτική φιγούρα, μια από τους κριτές κουνάει το κεφάλι της και μουρμουρίζει: «Ούτε καν στις επιλογές».

Ed Sheeran - Glastonbury Festival 2017

Ένας χορογράφος σημειώνει ότι «ο Ed δεν έχει ιδέα τι κάνει, αλλά προσπαθεί» και ο ίδιος ο Sheeran παραδέχεται στη συνέχεια ότι «τα θαλάσσωσε» επειδή «χτυπήθηκε στο πρόσωπο κατά λάθος».

Οι άλλοι κριτές εγκωμίασαν τον Ed Sheeran για τη φωνή του και για την επιδεξιότητά του με την κιθάρα, ωστόσο αναρωτήθηκαν αν μπορούσε να υποδυθεί κάποιο ρόλο. Στο βίντεο βλέπουμε να τον τραγουδιστή να δοκιμάζεται σε μία σκηνή, όμως δεν αποκαλύπτεται ποτέ αν ήταν καλός.

Στο τέλος ο Ed Sheeran απορρίπτεται. «Δεν νομίζω ότι μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήθελε τον ρόλο και δεν ήθελε να πάρει τον ρόλο. Όλοι το ήθελαν τόσο πολύ όσο και το επόμενο άτομο», είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε την πρώτη του επιτυχία και σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους μουσικούς στον κόσμο.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist