Η Ariana Grande ανακοινώνει το νέο single «Yes, And?»

Written by on January 8, 2024

Η Ariana Grande ανοίγει τον κύκλο του έβδομου άλμπουμ της με το νέο single «Yes, And?».

Αφού εκτόξευσε στα ύψη την προσμονή των θαυμαστών της για την επιστροφή της στη μουσική, η Ariana Grande ανακοίνωσε επίσημα ότι το νέο single της, με τίτλο, «Yes, And?», θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023, η αστέρας της pop υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι «θα τα πούμε του χρόνου» και δεν άργησε να φανεί συνεπής στο ραντεβού της, καθώς ξεκινά τον κύκλο του πολυαναμενόμενου έβδομου άλμπουμ της.

Η Ariana Grande ανακοίνωσε την είδηση της δισκογραφικής επανόδου της με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας παράλληλα το εξώφυλλο του single – ένα συναρπαστικό, θολό κοντινό πλάνο του προσώπου της.

Οι θαυμαστές έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν εικασίες σχετικά με τη σημασία που κρύβεται πίσω από το εξώφυλλο και τη σύνδεσή του με τους στίχους του «Yes, And?». Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ανυπομονησία είναι μεγάλη.

Όσα ξέρουμε για το νέο άλμπουμ της Ariana Grande

Παρόλο που η Ariana Grande έχει κρατήσει σχετικά χαμηλούς τόνους σχετικά με τις λεπτομέρειες του έβδομου άλμπουμ της, το τελευταίο διάστημα μοιράστηκε αρκετές μικρές ματιές στη διαδικασία της παραγωγής μέσω των αναρτήσεών της στα μέσα social media

Σε ορισμένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η Ariana Grande αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με καταξιωμένους παραγωγούς, όπως ο Ilya Salmanzadeh, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε επιτυχίες της όπως τα «Problem», «God Is a Woman» και «No Tears Left to Cry», και ο διάσημος pop παραγωγός Max Martin.

Ενώ η Ariana Grande έχει συμμετάσχει σε πολλά επιτυχημένα singles τα τελευταία χρόνια – κυρίως στα remixes του «Save Your Tears» και του «Die for You» του The Weeknd, δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο άλμπουμ ή έστω ένα single από τον Οκτώβριο του 2020, όταν μοιράστηκε με τον κόσμο το έκτο άλμπουμ της «Positions».

Αυτό το διάστημα, η Ariana Grande αφιέρωσε όλη την προσοχή και της δυνάμεις της στην κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου μιούζικαλ «Wicked» του Broadway, που θα κάνει πρεμιέρα με το πρώτο μέρος της τον Νοέμβριο του 2024.

Με λίγες ημέρες να μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του «Yes, And?», δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ενθουσιασμός μεταξύ των Arianators αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Μετά από περισσότερα από τρία χρόνια χωρίς σόλο υλικό μετά το άλμπουμ της «Positions», οι προσδοκίες εξακολουθούν να είναι υψηλές για την επιστροφή της Ariana Grande και την καριέρα της ως τραγουδίστρια.

Όλα δείχνουν πως είναι έτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία σειρά αξέχαστων επιτυχιών που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη σφαίρα της pop κουλτούρας.

πηγή: postmelody.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist