Η νέα ταινία του The Weeknd και της Jenna Ortega θα κυκλοφορήσει φέτος

Written by on January 8, 2024

Ο The Weeknd συνυπογράφει επίσης το σενάριο της ταινίας.

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο The Weeknd, ο Jenna Ortega και ο Barry Keoghan αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Μία ενημέρωση στη σελίδα της ταινίας στο IMDB αποκαλύπτει ότι ο Καναδός αστέρας της μουσικής, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Abel Tesfaye, όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, αλλά έχει συνεισφέρει και στη διαδικασία της παραγωγής ως ένας από τους σεναριογράφους του έργου.

Ο The Weeknd ενώνει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Trey Edward Shults και τον Reza Fahim, με τον οποίο συνεργάστηκε και στο «The Idol», έτοιμος να προσφέρει μια μοναδική πινελιά στην ταινία.

Παρά τη φημολογία που περιβάλλει την ταινία, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες όπως η πλοκή και ο τίτλος της.

Με την επερχόμενη ταινία, ο Trey Edward Shults θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το «Waves» του 2019, το οποίο είχε αποσπάσει την αναγνώριση των κριτικών.

Η ταινία ανακοινώθηκε επίσημα πέρυσι μέσω του Deadline, με τον Trey Edward Shults και την Jenna Ortega να αναλαμβάνουν επίσης ρόλους εκτελεστικών παραγωγών.

Η κινηματογραφική εξέλιξη του The Weeknd

Η άτιτλη προς το παρόν ταινία θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο για τον The Weeknd, ο οποίος θα υποδυθεί τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία μεγάλου μήκους.

Προηγουμένως, είχε υποδυθεί μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του στην επιτυχημένη ταινία «Uncut Gems» των Αδελφών Safdie, που είχε κυκλοφορήσει το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο The Weeknd δίχασε το 2023 τη μικρή οθόνη με την πολυσυζητημένη σειρά «The Idol» (HBO), όπου συνυπέγραψε το σενάριο και την παραγωγή και υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός ιδιοκτήτη club και ηγέτη αίρεσης με το όνομα Tedros, έχοντας στο πλευρό του τη Lily-Rose Depp.

Το «The Idol» συνάντησε ανάμεικτες κριτικές, με τους τηλεθεατές και τους κριτικούς να εκφράζουν αρκετά διαφορετικές και έντονες απόψεις.

Ωστόσο, αυτή η επερχόμενη ταινία υπόσχεται να αναδείξει μια διαφορετική διάσταση του ταλέντου του 33χρονου καλλιτέχνη.

Η επόμενη φάση της καριέρας του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Μάιο του 2023 στο W Magazine, ο The Weeknd μίλησε για την επόμενη φάση της καριέρας του, δηλώντας ότι είναι έτοιμος να αποχωριστεί το εμβληματικό καλλιτεχνικό όνομά του και να συνεχίσει την πορεία με το όνομα που πήρε όταν γεννήθηκε – Abel Tesfaye.

«Αυτή τη στιγμή διανύω μια πορεία κάθαρσης. Φτάνω σε ένα σημείο και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο “The Weeknd”», αποκάλυψε.

«Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, ίσως ως Abel, ίσως ως The Weeknd. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd. Και θα το κάνω. Τελικά. Σίγουρα προσπαθώ να αποβάλω αυτό το δέρμα και να αναγεννηθώ», είπε.

Πηγή: postmelody.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist