Ο The Weeknd κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single «Heartless»

Written by on November 27, 2019

Δριμύτερος επιστρέφει στη δράση ο The Weeknd και υπόσχεται ακόμα περισσότερα για τη συνέχεια.

Ο The Weeknd επανεμφανίζεται δισκογραφικά με το ολοκαίνουργιο single «Heartless».

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης επιστρέφει στη δράση μετά το μελαγχολικό EP «My Dear Melancholy,» που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2018 και ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του με ανανεωμένη διάθεση, θυμίζοντας ξανά τις προηγούμενες εποχές του.

Στο νέο τραγούδι, που χαρακτηρίζεται από R&B ατμόσφαιρα, ο The Weeknd αναζητά βαθύτερο νόημα στην αγάπη και στη ζωή, ενώ προσπαθεί να βρει τη μία και μοναδική γυναίκα που θα τον γιατρέψει. Ωστόσο συνεχίζει την απερίσκεπτη ζωή και τις καταχρήσεις.

To «Heartless» πηγάζει από τα προσωπικά βιώματα του Abel, τα οποία τον έκαναν σκληρό και ψυχρό, με αποτέλεσμα να κρύβει τα συναισθήματά του: «Όλα αυτά τα χρήματα και αυτός ο πόνος με έκαναν άκαρδο {…} Προσπάθησα να γίνω καλύτερος άντρας, όμως είμαι άκαρδος…», τραγουδά στο ρεφρέν.

Το single έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του έβδομου επεισοδίου για τη ραδιοφωνική εκπομπή «Memento Mori» του Καναδού τραγουδιστή στο Beats 1 του Apple Music.

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι – προάγγελο του έκτου ολοκληρωμένου δίσκου του The Weeknd, το οποίο φέρεται να έχει τον τίτλο «Chapter VI», σύμφωνα με τις αναφορές του ίδιου του καλλιτέχνη.

Το «Heartless» κυκλοφορεί από τις XO / Republic Records / Universal Music και την παραγωγή του έχουν επιμεληθεί οι Illangelo, Τhe Weeknd και Metro Boomin.

Εκτός από το «Heartless», ο The Weeknd έχει στη φαρέτρα ακόμα περισσότερα καινούργια τραγούδια.

Ένα single με τον τίτλο «Blinding Lights» ακούγεται σε πρόσφατη διαφήμιση της Mercedes-Benz στην οποία πρωταγωνιστεί o The Weeknd.

Η καμπάνια θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist