Η Mariah Carey σημείωσε τρία Ρεκόρ Guinness με το «All I Want For Christmas Is You»

Written by on November 27, 2019

Η Mariah Carey επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο τον τίτλο «βασίλισσα των Χριστουγέννων».

Οι γιορτές ήρθαν νωρίτερα για τη Mariah Carey, η οποία σημείωσε τρία Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness με το διαχρονικό anthem «All I Want For Christmas Is You».

Η Αμερικανίδα ντίβα παρέλαβε την τιμητική πλακέτα κατά τη διάρκεια εορταστικής συναυλίας της στο The Colosseum του ξενοδοχείου Caesar’s Palace στο Λας Βέγκας. Η παράδοση του πιστοποιητικού για τα Ρεκόρ Guinness έγινε σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με τους θεατές να ζητωκραυγάζουν.

Η απαστράπτουσα Mariah Carey ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη και τον ενθουσιασμό του.

Το δημοφιλές single «All I Want For Christmas Is You», το οποίο κυκλοφόρησε το 1994 στο άλμπουμ «Merry Christmas» της Carey, έχει τον τίτλο για το εορταστικό τραγούδι από σόλο καλλιτέχνη που έχει ανέβει στην υψηλότερη θέση στο chart του αμερικανικού «Billboard Hot 100». Στις αρχές Ιανουαρίου το τραγούδι έφτασε πρώτη φορά στο Νο. 3 της κατάταξης.

Επίσης η ανεξίτηλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Mariah Carey κατέχει το Ρεκόρ Guinness για το τραγούδι με τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε 24 ώρες. Το ορόσημο σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, με το single να καταγράφει 10.819.009 αναπαραγωγές.

Το τρίτο Ρεκόρ Guinness του «All I Want For Christmas Is You» αφορά το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έχει διανύσει τις περισσότερες εβδομάδες (20) στο Top 10 του βρετανικού chart.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Mariah Carey στην οικογένεια Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness με τα απίστευτα επιτεύγματά της για το hit single “All I Want For Christmas Is You”», δήλωσε ο Michael Empric, κριτής των Guinness.

«Αυτό το τραγούδι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εορτών {…} Mariah Carey και “All I Want For Christmas Is You” είστε επισήμως καταπληκτικοί!», πρόσθεσε.

Τα τρία ρεκόρ της Mariah Carey συμπεριλαμβάνονται στην έκδοση του 2020 του βιβλίου Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist