Ο Sam Smith κυκλοφορεί το νέο single και music video «How Do You Sleep?»

Written by on July 19, 2019

Ο Sam Smith γοητεύει με την υπέροχη ερμηνεία του.

Ο Sam Smith κυκλοφορεί από την Capitol Records / Universal Music το νέο single «How Do You Sleep?».

Ο Βρετανός καλλιτέχνης που έχει βραβευθεί με τέσσερα Grammy, τρία Brit Awards, ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα, συνεργάστηκε για τη δημιουργία του τραγουδιού με τον διεθνώς φημισμένο δημιουργό / παραγωγό Max Martin καθώς και με τους Savan Kotecha και ILYA.

Η ονειρική παραγωγή του ILYA (για λογαριασμό της MXM Productions) αναδεικνύει την εκπληκτική ερμηνεία του Sam Smith. Το τραγούδι κορυφώνεται με ένα dance ρεφρέν.

Το εντυπωσιακό video clip για το «How Do You Sleep?» σκηνοθέτησε ο Grant Singer. Τη χορογραφία σχεδίασε η Parris Goebel.

Ο Sam Smith δηλώνει για το νέο του single: «Φέτος νιώθω τόσο ελεύθερος, τόσο προσωπικά όσο και μουσικά. Διασκέδασα περισσότερο από ποτέ κατά τη δημιουργία του τραγουδιού και του βίντεο. Ώρα να χορέψετε αγάπες μου.»

Το «How Do You Sleep?» διαδέχεται τη συνεργασία του Sam Smith με τη Normani στο «Dancing With A Stranger», το οποίο έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 6 εκατομμυρίων streams και έχει συγκεντρώσει αθροιστικά πάνω από 1 δισεκατομμύρια streams.

Το «Dancing With A Stranger» έφτασε επίσης στο Νο. 1 του airplay σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο και έχει γίνει πλατινένιο σε 15 χώρες.

Ο Sam Smith επιστρέφει τώρα με το «How Do You Sleep?» και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει απαράμιλλη ερμηνευτική ευελιξία.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist