Δείτε το πρώτο επίσημο trailer της επικείμενης ταινίας του Roger Waters

Written by on July 18, 2019

Βασίζεται στην περίφημη περιοδεία Us + Them, με την οποία γύρισε για 18 μήνες όλον τον πλανήτη

Ο Δεκέμβριος του 2018 βρήκε τον Roger Waters να κλείνει 18 μήνες στον δρόμο, ολοκληρώνοντας το εγχείρημα-μαμούθ της Us + Them περιοδείας, με την οποία και γύρισε τον πλανήτη, δίνοντας 150 συναυλίες.

Ακολουθώντας κι αυτός τα πρόσφατα χνάρια των Nick Cave & The Bad Seeds και των Cure, είχε μαζί του κινηματογραφικό συνεργείο, ώστε να προκύψει μια συναυλιακή ταινία. Και τώρα έφτασε ο καιρός να δούμε το πρώτο επίσημο trailer, το οποίο μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Η ταινία Us + Them είναι συν-σκηνοθετημένη από τον Sean Evans και τον ίδιο τον Waters και επικεντρώνει σε υλικό από τις 4 βραδιές του κάποτε ηγέτη των Pink Floyd στο Ziggo Dome του Άμστερνταμ (Ολλανδία), τον Ιούνιο του 2018.

Το φιλμ θα βγει στα βρετανικά σινεμά μόνο για 2 προβολές, στις 2 και 6 Οκτωβρίου, με τα εισιτήρια ήδη να προπωλούνται. Ακολούθως, βέβαια, θα πάρει την οδό έκδοσής του σε DVD.

«Δεν είναι ένα στάνταρ ροκ εν ρολ θέαμα», τόνισε ο Waters, «όποιος περιμένει κάτι τέτοιο, θα κλάψει. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα κάλεσμα σε δράση, τώρα που ο Homo Sapiens βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι και καλείται να δει τι θα κάνει με το μέλλον του πλανήτη μας, αν θα προβεί σε ενέργειες ή αν θα παραμείνει “Comfortably Numb”».

avopolis.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist