Οι Imagine Dragons συναντούν την Elisa στο «Birds»

Written by on July 16, 2019

Το «Birds» υπενθυμίζει ότι όλα στη ζωή είναι προσωρινά. 

Οι Imagine Dragons ανανεώνουν το συναισθηματικό τραγούδι «Birds» ενώνοντας δυνάμεις με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Elisa.

Η αρχική έκδοση του «Birds» είναι ένα από τα τρία επιπλέον τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στην deluxe έκδοση του τελευταίου άλμπουμ της αγαπημένης μπάντας του ελληνικού κοινού, το «Origins» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο από τις KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal Music.

Το «Birds» είναι μία συγκινητική δημιουργία που αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που χωρίζει τους δρόμους του παρά τους όρκους που είχε δώσει για αιώνια αγάπη.

Οι στίχοι χρησιμοποιούν ως μεταφορά τα πουλιά που αποδημούν, προκειμένου να υπενθυμίσουν ότι όλα στη ζωή είναι προσωρινά. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τη σχέση του κεντρικού τραγουδιστή των Imagine Dragons, του Dan Reynolds, με τη σύζυγό του Aja Volkman.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε πρόσφατα μετά τον προσωρινό χωρισμό του έπειτα από επτά χρόνια γάμου, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί το τρίτο του παιδί.

Imagine Dragons - Opening Ceremony - UEFA Champions League 2019 Final

Το «Birds» αποκτά νέα πνοή με ένα καινούργιο remix στο οποίο οι Imagine Dragons συνεργάζονται με την Elisa.

Η Ιταλίδα τραγουδίστρια και δημιουργός, η οποία έγινε γνωστή με το single «Come Speak To Me», συνδυάζει στον ήχο της pop, alternative rock, electronica και trip hop επιρροές.

Η συνεργασία της Elisa με τον Ennio Morricone στο «Ancora Qui» συμπεριλήφθηκε στην επιτυχημένη ταινία «Django Unchained» (Django, Ο Τιμωρός) του κορυφαίου Quentin Tarantino και προτάθηκε για Βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Compilation Soundtrack for Visual Media».

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist