Ο Paul McCartney επανασυνδέθηκε επί σκηνής με τον Ringo Starr

Written by on July 16, 2019

Τα δύο «σκαθάρια» μοιράστηκαν την ίδια σκηνή.

Μία απρόσμενη έκπληξη επιφύλασσε στο κοινό ο Paul McCartney κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Dodger Stadium του Λος Άντζελες, το Σάββατο 13 Ιουλίου

Ο εμβληματικός καλλιτέχνης κάλεσε επάνω στη σκηνή τον Ringo Starr για να παρουσιάσουν μαζί ορισμένες από τις θρυλικές επιτυχίες των Beatles, των οποίων υπήρξαν μέλη και οι δύο.

«Έχουμε μία έκπληξη για εμάς. Μία έκπληξη για εσάς. Μία έκπληξη για όλους. Κυρίες και κύριοι, ο ένας και μοναδικός Ringo Starr», είπε ο McCartney απευθυνόμενος στο πλήθος.

Ο Ringo Starr πήρε τη γνώριμη θέση του στα ντραμς και συνόδευσε τον Paul McCartney σε κλασικά τραγούδια των Beatles όπως το «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» από τον ομότιτλο δίσκο του 1967 και το «Helter Skelter» από το «The White Album» του 1968.

Ο Βρετανός ντράμερ δεν ήταν ο μόνος προσκεκλημένος στην τελευταία συναυλία του Paul McCartney για την παγκόσμια περιοδεία «Freshen Up», στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν 39 συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Στη σκηνή εμφανίστηκε επίσης ο κιθαρίστας των Eagles, ο Joe Walsh που τυγχάνει να είναι κουνιάδος του Ringo Starr. Ο Walsh συμμετείχε σε ένα medley των τραγουδιών «Carry That Weight», «Golden Slumbers» και «The End» με το οποίο έπεσε η αυλαία της βραδιάς.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist