Η Taylor Swift για το Μήνα Υπερηφάνειας: «Είναι γενναίο να είσαι ειλικρινής για τα συναισθήματά σου»

Written by on June 4, 2018

Την αγάπη και το σεβασμό της έστειλε η Taylor Swift στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη γενναιότητα αυτών των ανθρώπων.

Η Taylor Swift πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας του «Reputation Stadium Tour», που έκανε στάση στο Σικάγο το Σάββατο 2 Ιουνίου, για να πει μερικά λόγια με αφορμή το Μήνα Υπερηφάνειας, ο οποίος είναι ο Ιούνιος και σηματοδοτεί την έναρξη αντίστοιχων εκδηλώσεων υπερηφάνειας σε πολλά μέρη του πλανήτη.

Μέσα σε περίπου πέντε λεπτά, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε στο κοινό του «Soldier Field» για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και εξήγησε ότι αυτόν το μήνα θα έπρεπε «να γιορτάσουμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει, αλλά πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε πόσο μακριά έχουμε ακόμα να πάμε».

Στη συνέχεια εξέφρασε την ευχή της να καταλήξουμε μία ημέρα σε έναν κόσμο όπου όλοι ζουν και αγαπούν τον ίδιο και όπου κανείς δε θα φοβάται να είναι ευάλωτος και να εκδηλώνει πώς νιώθει.

«Είναι πολύ γενναίο να είσαι ευάλωτος με τα συναισθήματά σου με κάθε έννοια, σε κάθε περίπτωση. Αλλά είναι ακόμα πιο γενναίο να είσαι ειλικρινής για τα συναισθήματά σου, για το ποιον αγαπάς και που γνωρίζεις ότι αυτό μπορεί να συναντήσει την εναντίωση της κοινωνίας», σχολίασε η Taylor Swift.

Όπως τόνισε, κάθε μήνα αλλά και ειδικά σε αυτόν τον μήνα θέλει να στέλνει την αγάπη και το σεβασμό της σε όσους ήταν αρκετά γενναίοι για να είναι ειλικρινής σχετικά με όσα νιώθουν και ζουν τις ζωές τους όπως είναι και όπως νιώθουν ότι θα έπρεπε να είναι.

«Θέλω να στείλω την αγάπη και το σεβασμό μου σε όλους όσους δεν έχουν αισθανθεί ακόμα αρκετά άνετα στο ταξίδι τους να εκδηλωθούν και ίσως θέλετε να το κάνετε στην ώρα που επιλέξετε», πρόσθεσε η 28χρονη τραγουδίστρια.

«Όταν πρόκειται για τα συναισθήματα, την αγάπη και την αναζήτηση για κάποιον με τον οποίο θα περάσεις μαζί την υπόλοιπη ζωή σου, όλα είναι πολύ λεπτά», είπε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist