Η Ariana Grande παρουσίασε ζωντανά το ακυκλοφόρητο «The Light Is Coming»

Written by on June 4, 2018

Τη συνάντηση με τη Nicki Minaj στο «The Light Is Coming» παρουσίασε επί σκηνής η Ariana Grande.

Η Ariana Grande επιβεβαίωσε ότι το επόμενο single που θα κυκλοφορήσει ως προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, θα είναι η καινούργια συνεργασία της με τη Nicki Minaj στο «The Light Is Coming».

Το Σάββατο 2 Ιουνίου, η αστέρας της pop τραγούδησε μαζί με ονόματα όπως οι Shawn Mendes, Meghan Trainor, Backstreet Boys, 5 Seconds of Summer κ.ά. στη συναυλία «Wango Tango», που διοργανώνει ετησίως ραδιοφωνικός σταθμός του Λος Άντζελες.

Το «The Light Is Coming» ήταν γνωστό ως τίτλος τον τελευταίο καιρό, αφού η Ariana Grande είχε κάνει γνωστή την ύπαρξή του τραγουδιού με κάθε τρόπο, έμμεσο και άμεσο, έως ότου ανακοίνωσε επίσημα ότι είναι άλλη μία μουσική συνάντηση με τη Nicki Minaj.

Στο περιθώριο του «Wango Tango», η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου και ότι την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ψηφιακή προ-παραγγελία του επερχόμενου άλμπουμ της, «Sweetener».

Όταν στη συνέχεια ανέβηκε επάνω στη σκηνή του «Banc of California Stadium» στο Exposition Park του Λος Άντζελες, η Ariana Grande παρουσίασε για πρώτη φορά το «The Light Is Coming».

Παρόλο που η Nicki Minaj δεν βρισκόταν εκεί, τα δικά της κουπλέ παίχτηκαν κανονικά.

«Θέλαμε να σας δώσουμε μία μικρή γεύση σήμερα», είπε η pop star στους θεατές. «Είμαι τόσο αγχωμένη. Πάμε.»

Εκτός από το «The Light Is Coming», η Ariana Grande τραγούδησε ζωντανά και το «No Tears Left To Cry», που αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στο No15 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist