Η Billie Eilish αποκαλύπτει γιατί κρύβει το σώμα της και φοράει συνεχώς αυτά τα φαρδιά ρούχα

Written by on June 6, 2020

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής στον κόσμο αυτή την στιγμή και έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τις τέσσερις πρώτες κατηγορίες Grammy μεταξύ άλλων. Ωστόσο η Billie Eilish δεν νιώθει και τόσο μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει πολλά θέματα με το σώμα της και πως οι σύντροφοί της στο παρελθόν δεν την έκαναν ποτέ να νιώθει «επιθυμητή». Σε μια εκ βαθέως συνέντευξη στο περιοδικό GQ, η 18χρονη τραγουδίστρια, που ερμηνεύει και το τραγούδι για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, μίλησε μεταξύ άλλων, και για την εμφάνισή της, εξηγώντας ότι μερικές φορές νιώθει «παγιδευμένη» στην περσόνα που έχει η ίδια δημιουργήσει.

Παρά το γεγονός ότι δείχνει γεμάτη αυτοπεποίθηση επάνω στην σκηνή, μακριά από τα φώτα, η Billie Eilish παλεύει με την αυτοπεποίθησή της, προσθέτοντας πως ντύνεται έτσι – φορώντας πάντα φαρδιά ρούχα- ώστε να μην την κρίνει η κοινωνία. Όλο αυτό, όπως λέει, προέρχεται από τ συναίσθημα ότι δεν έχει νιώσει ποτέ «επιθυμητή» από τους πρώην της, λέγοντας πως όλο αυτό υπήρξε ένα μεγάλο θέμα στην ζωή της.
Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: «Σας έχω μια αποκάλυψη: Ποτέ δεν ένιωσα επιθυμητή. Οι πρώην σύντροφοί μου δεν με έκαναν ποτέ να νιώσω επιθυμητή. Κανένας τους. Και είναι μεγάλο θέμα στην ζωή μου το γεγονός ότι δεν ένιωσα ποτέ σωματικά επιθυμητή από κάποιον. Γι’ αυτό ντύνομαι όπως ντύνομαι γιατί δεν θέλω κανείς, πουθενά, να με κρίνει, να κρίνει το σώμα μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσω μία μέρα και να φορέσω ένα κολλητό μπλουζάκι, κάτι που έχω κάνει εξάλλου».
Νιώθει «παγιδευμένη» στην εικόνα που έχει δημιουργήσει

Με το χαρακτηριστικό χρώμα στα μαλλιά της και τα φαρδιά ρούχα της, η Billie Eilish έχει το δικό της στυλ που είναι αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, παρά τις λεγεώνες των θαυμαστών της που μιμούνται ακόμη και το ύφος της, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι τώρα αισθάνεται «παγιδευμένη» στην εικόνα που έχει χτίσει. Όπως είπε: «Μερικές φορές ντύνομαι σαν αγόρι. Μερικές φορές ντύνομαι σαν κοριτσάκι. Και μερικές φορές νιώθω παγιδευμένη από αυτή την περσόνα που έχω δημιουργήσει, επειδή μερικές φορές νομίζω ότι ο κόσμος δεν με βλέπει ως γυναίκα».
H Billie Eilish λέει πως δεν ένιωσε ποτέ «επιθυμητή» από τους πρώην συντρόφους της
H Billie Eilish λέει πως δεν ένιωσε ποτέ «επιθυμητή» από τους πρώην συντρόφους της

H Billie Eilish λέει πως δεν ένιωσε ποτέ «επιθυμητή» από τους πρώην συντρόφους της

Η διάσημη τραγουδίστρια είπε επίσης πως πέρασε μια περίοδο στην ζωή της όπου ήθελε να είναι όπως όλοι οι άλλοι, αλλά πρόσθεσε πως το συναίσθημα αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ανέφερε μάλιστα, πως πήγαινε σε «trendy καταστήματα» ώστε να νιώθει τρέντι και να ταιριάζει με τους συνομηλίκους της στο σχολείο. Ωστόσο, όπως λέει η Billie Eilish αυτό δεν κράτησε πολύ, γιατί δεν ένιωθε ποτέ άνετα, προσπαθώντας να ταιριάξει με τους υπολοίπους. Επίσης, παραδέχεται ότι είναι μόνη της εδώ και μήνες και νιώθει πολύ ευτυχισμένη αλλά και πως, επί του παρόντος «δεν νιώθει να την προσελκύουν άλλοι άνθρωποι».
Πηγή: iefimerida.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist