Η LP κυκλοφορεί το άλμπουμ «Live In Moscow»

Written by on June 8, 2020

Το πρώτο live album της LP είναι γεγονός.

Η LP είχε προγραμματίσει μία εκτενή παγκόσμια περιοδεία για το 2020 που όμως δυστυχώς λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε. Ως δώρο προς τους θαυμαστές της που δεν θα έχουν την ευκαιρία να την δουν από κοντά, η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός μόλις κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Live In Moscow».

Αυτό είναι η πρώτη live κυκλοφορία της LP και ηχογραφήθηκε στο Crocus City Hall στην Μόσχα το 2019 σε ένα μαγευτικό sold-out show που παρακολούθησαν 6.000 θεατές.

Το μοναδικό πρόγραμμα περιελάμβανε 17 τραγούδια από διάφορα άλμπουμ καθώς και διασκευές τραγουδιών από τους Kings of Leon και τους The Rolling Stones.

«Αυτή η συναυλία είναι ένα τόσο όμορφο παράδειγμα του πάθους, της αγάπης και της στοργής που μοιράζομαι με το κοινό μου από τη Ρωσία. Είμαι πολύ χαρούμενη που τώρα όλοι μπορούν να ακούσουν αυτή την ιδιαίτερη βραδιά! Spasibo (Ευχαριστώ)!», είπε η LP.

 

H LP είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, έχοντας πουλήσει από 2.500 μέχρι 10.000 εισιτήρια σε πάνω από 100 πόλεις, από τη Μινεάπολη μέχρι το Μιλάνο και από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα.

Η διεθνής καριέρα της την έχει εδραιώσει ως μία καλλιτέχνιδα που ενώνει τους ανθρώπους και δεν τους διαχωρίζει.

Αυτή τη στιγμή η δημοτικότητά της βρίσκεται πιο ψηλά από ποτέ καθώς οι θαυμαστές της στα social media αυξάνονται κατά 100,000 το μήνα, ο κατάλογος της συγκεντρώνει πάνω από 4 εκατομμύρια streams ημερησίως και αυτός ο live δίσκος είναι η πρώτη της επίσημη κυκλοφορία μετά από σχεδόν 18 μήνες.

Το τελευταίο άλμπουμ της LP ήταν το «Heart To Mouth» που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 και θεωρείται η πιο δυνατή μουσική δήλωσή της μέχρι στιγμής.

Η ίδια συνεχίζει να κατακτά νέες αγορές με την Λατινική Αμερική να είναι η περιοχή που υποστήριξε περισσότερο το τραγούδι της «Girls Go Wild», το οποίο ήταν και το τραγούδι που παίχτηκε περισσότερο στα ραδιόφωνα στην Ιταλία το 2019.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να χαράζει το μονοπάτι που βρίσκεται τώρα το 2017 με την κυκλοφορία του «Lost On You». Το τραγούδι έφτασε στο Νο. 1 σε 18 χώρες, έγινε διαμαντένιο στο Μεξικό και στην Γαλλία, 4 φορές πλατινένιο στην Ιταλία, πλατινένιο στην Ελλάδα και στην Πολωνία, χρυσό στο Βέλγιο και στην Ελβετία και πρόσφατα ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια streams.

H LP έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από μέσα ενημέρωσης όπως το Billboard, το Interview, το Paper, το Out Magazine, το VMagazine και η βρετανική Vogue.

Πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του μεξικανικού ELLE. Τα μοναδικά shows της έχουν παρουσιαστεί στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σε διεθνούς φήμης φεστιβάλ όπως το Coachella, το Osheaga, το Outside Lands και πολλά άλλα.

Το «Live In Moscow» κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist