Το «Paint the Town Red» της Doja Cat γράφει ιστορία στο Billboard Chart

Written by on October 4, 2023

Το “Paint the Town Red” της Doja Cat κατέχει το Νο. 1 στο Billboard Global 200 για τρίτη εβδομάδα, γράφει ιστορία στο Billboard Global Excl. Διάγραμμα Η.Π.Α.

Tο επιτυχημένο κομμάτι της Doja Cat, “Paint the Town Red”, συνεχίζει να κυριαρχεί στη μουσική σκηνή. Το τραγούδι απολαμβάνει την τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα του στην κορυφή του Billboard Global 200 chart. Επιπλέον, επιτυγχάνει ένα αξιοσημείωτο ορόσημο διεκδικώντας την πρώτη θέση στο Billboard Global Excl.

Aυτή είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι ραπ ηγείται του τελευταίου chart στην τετραετή ιστορία του.


Εν τω μεταξύ, η φρέσκια συνεργασία του Drake, “Slime You Out”, με την ταλαντούχα SZA, κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Νο. 3 του Global 200 chart. Το “Snooze” του SZA γνωρίζει επίσης μια σημαντική άνοδο, σκαρφαλώνοντας από την 42η θέση στην 6η θέση μετά την κυκλοφορία του remix του με τον Justin Bieber.

Το TOP 10 των ΗΠΑ καλωσορίζει τρεις νέες συμμετοχές: το “Strangers” της Kenya Grace ανεβαίνει από την 21η στην 4η θέση, το “Greedy” της Tate McRae κάνει το ντεμπούτο στο Νο. 9 και το Cassö, RAYE και το “Prada” της D-Block Europe προκρίνεται από τη 16η θέση. 10η θέση.

Τα charts των ΗΠΑ, που παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020, παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάταξης τραγουδιών με βάση τα δεδομένα ροής και πωλήσεων που συγκεντρώθηκαν από περισσότερες από 200 περιοχές σε όλο τον κόσμο, που συγκεντρώθηκαν από τη Luminate.

Το «Paint the Town Red» της Doja Cat εξασφαλίζει την Νο. 1 θέση του στο Billboard Global 200 για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Το κομμάτι, το οποίο σηματοδότησε την πρώτη επιτυχία της Doja Cat στην κορυφή, συγκέντρωσε 89,8 εκατομμύρια streams (αύξηση 1%) και 12.000 πωλήσεις (αύξηση 5%) παγκοσμίως από τις 15 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist