Το «Blinding Lights» του The Weeknd το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε τα 4 δισεκατομμύρια streams στο Spotify

Written by on January 15, 2024

Το «Blinding Lights» του Weeknd έγινε το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε το όριο των 4 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Variety.

Το τραγούδι πέρασε το «Shape of You» του Εντ που είχε έως τώρα τα περισσότερα streams όλων των εποχών στη μουσική υπηρεσία streaming. Είναι επίσης ένα από τα δύο τραγούδια του Weeknd στο top 10: το τραγούδι του 2016 «Starboy» είναι στο Νο. 6, με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams.
O Weeknd ο Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify

Σε ανακοίνωσή του ο Καναδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός The Weeknd (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Abel Tesfaye) είπε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αισθάνομαι μετριοφροσύνη για ο,τιδήποτε δημιουργώ και φτάνει σε εκατομμύρια ανθρώπους πόσο μάλλον δισεκατομμύρια!» Ο τραγουδιστής είπε ότι είναι ευγνώμων που αυτό το τραγούδι κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι θέλουν να το ξανακούσουν.

O Weeknd είναι επίσης ο Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify με 113,5 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, καθώς πέρασε την τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στο Spotify το 2023, την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έχει 107,7 εκατομμύρια ακροατές τον μήνα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist