Το τραγούδι του J Balvin με τον Justin Bieber «θα κυκλοφορήσει σύντομα»

Written by on February 2, 2018

Ο J Balvin ανεβάζει ψηλά τον πήχη και συνυπάρχει μουσικά με τον Justin Bieber και την Jennifer Lopez.

Είναι πλέον γνωστό ότι ο Justin Bieber ηχογραφεί τον επόμενο δίσκο του, το διάδοχο του πολυπλατινένιου σε πολλές χώρες του πλανήτη «Purpose».

Αυτό που δε γνωρίζαμε μέχρι πρότινος και ίσως εκπλήξει πολλούς είναι ότι ο τραγουδιστής έχει ετοιμάσει άλλη μία λάτιν συνεργασία μετά την ιστορική επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι το «Despacito» του Luis Fonsi και του Daddy Yankee.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο Κολομβιανός αστέρας J Balvin, που είχε συμμετάσχει στο remix του «Sorry», επιβεβαίωσε ότι έχει ηχογραφήσει ήδη ένα τραγούδι με τον Καναδό pop star. Την παραγωγή μάλιστα έχει επιμεληθεί ο DJ Skrillex.

«Ξέρω ότι δουλεύει τώρα. Έχουμε ένα τραγούδι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη», είπε ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού J Balvin. «Νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το ηχογραφήσαμε πέρυσι», συνέχισε.

«Είναι ένα πολύ καλό τραγούδι, σε παραγωγή του Skrillex, το οποίο ελπίζω ότι θα είναι στο νέο άλμπουμ μου», ανέφερε ο Λατίνος καλλιτέχνης.

Αναφορικά με την Jennifer Lopez, ο J Balvin αποκάλυψε: «Ηχογράφησε κάτι μαζί μερικούς μήνες πριν. Συναντηθήκαμε στο Λος Άντζελες και ηχογράφησε κάτι για εκείνη, οπότε θα δούμε εάν θα κυκλοφορήσει το τραγούδι ως single».

Η Jlo είχε δώσει μία γεύση από το τραγούδι -με το φερόμενο τίτλο «Por Siempre Los Dos»- στην πρόσφατη εμφάνισή της στο φεστιβάλ «Calbash» του Λος Άντζελες.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του J Balvin θα περιέχει επίσης συναντήσεις με την Camila Cabello και τον Pharrell Williams, όπως δήλωσε ο ίδιος.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist