Το νέο τραγούδι της Camila Cabello,I Luv It

Written by on April 3, 2024

  • Eπέστρεψε η Camila Cabello με το νέο της τραγούδι “I Luv It”, το πρώτο single από το επερχόμενο album της και τη νέα της εποχή που σηματοδοτήθηκε από την αλλαγή στα μαλλιά της μέχρι την αλλαγή της δισκογραφικής εταιρίας της

    “Ορισμένα πράγματα στην ανθρώπινη σφαίρα με κάνουν να νιώθω σαν να βρίσκομαι στο διάστημα και οι πολύ σπάνιες φορές που είχα απίστευτη χημεία με κάποιον είναι μία από αυτές”, είπε σε ένα δελτίο τύπου. “Μέρος αυτού του κοκτέιλ είναι επίσης το συναισθηματικό δράμα ανάμεσα σε εσάς και αυτό το άτομο, και το χάος και οι πεταλούδες, τα νεύρα και το πάθος. Είναι μη βιώσιμο και όχι ειρηνικό και εξαντλητικό, αλλά επίσης, το λατρεύω”.

    Το music video που σκηνοθετεί ο Nicolás Méndez ξεκινά με την Cabello να τρώει κέικ σοκολάτας προτού εμφανίσει σε διαφορετικές σκηνές του τραγουδιστή σε διαφορετικές εφιαλτικές σεκάνς: τρέξιμο μακριά από σκυλιά, ξυλοδαρμός σε αγώνα πάλης, κρατώντας έναν φοίνικα και ένα τροχαίο ατύχημα.

    Στη συνέχεια, το video περνά γρήγορα στην Cabello να χορεύει το τραγούδι ενώ έχει δεμένα μάτια και συναντά τον Playboi Carti μέσα σε ένα bodega.

    Το “I Luv It” περιλαμβάνει επίσης sample από το “Lemonade” του Gucci Mane στο post-ρεφρέν, όταν η Cabello επαναλαμβάνει τη γραμμή “Lemons on the chain with the V-cuts” από το αρχικό τραγούδι.

     

     

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist