Σάρωσε το The Eras Tour film της Taylor Swift

Written by on October 20, 2023

  • Σε μια άνευ προηγουμένου blockbuster κυκλοφορία μετατρέπεται το “The Eras Tour” της Taylor Swift, καθώς η συναυλιακή ταινία της αμερικανίδας ποπ σταρ διαλύει τα ταμεία σε όλον τον κόσμο.

    Κυριολεκτικά οι εισπράξεις της συναυλιακής ταινίας της που είχε γυριστεί από τις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της στις ΗΠΑ, έπεσαν εντός των προβλέψεων. Μόνο στo αμερικάνικο box office σημείωσε εισπράξεις πρώτου τετραημέρου άνω των 97$ εκατομμυρίων και συνολικά παγκοσμίως ξεπέρασε τα $130 εκατομμύρια δολάρια.

    Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο άνοιγμα συναυλιακής ταινίας όλων των εποχών, αλλά και ένα από τα καλύτερα ανοίγματα από εμπορικής άποψης του 2023. Αναλυτές του box office όπως ο Jeff Bock της Exhibitor Relations αναφέρει στο Variety ότι “αυτός ο Οκτώβριος θα ήταν απαίσιος για το box office χωρίς την Taylor Swift. Πρόκειται για μια λαμπρή στιγμή της”.

    Το παγκόσμιο φαινόμενο της πρόσφατης περιοδείας της στις ΗΠΑ, κινηματογραφήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Taylor Swift στην Καλιφόρνια και το επιβλητικό SoFi Stadium. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept που ζωντανεύουν όλες οι “εποχές” της Swift και των 10 στούντιο άλμπουμ της, σε μια setlist 44 τραγουδιών και διάρκειας 3 ωρών, που σίγουρα θα καθηλώσει τους fans της ποπ τραγουδίστριας.

    To Taylor Swift: The Eras Tour προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.

     

     

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist