Ο Paul McCartney επαινεί την «πολύ ξεχωριστή» Billie Eilish

Written by on April 17, 2020

Ο Paul McCartney θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο γράφει τραγούδια η Billie Eilish, όμως δεν άφηνε τα Abbey Road Studios για το δωμάτιό του.

Ο Paul McCartney εξέφρασε την αγάπη του για τη μουσική της Billie Eilish, την οποία είχε ευκαιρία να γνωρίσει μέσω FaceTime.

Ο εμβληματικός καλλιτέχνης αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε τηλεφωνικά στον Howard Stern ότι σε επαφή με την 18χρονη τραγουδίστρια τον έφερε η κόρη του, η σχεδιάστρια Stella McCartney.

Η Stella είχε σχεδιάσει το σύνολο που φόρεσε η Eilish στην εμφάνισή της στο φεστιβάλ του Glastonbury το περσινό καλοκαίρι.

«Η Stella με κάλεσε μέσω FaceTime μαζί με την Billie και την οικογένειά της {…} Ήταν υπέροχο που συζήτησα μαζί τους», είπε ο Macca.

Billie Eilish

Όταν ρωτήθηκε αν ζηλεύει την ικανότητα της Billie Eilish και του αδελφού της Finneas να γράφουν μουσική στο υπνοδωμάτιό τους, ο Paul McCartney απάντησε: «Για αυτούς είναι φανταστικό. Και αυτό που παράγουν από το υπνοδωμάτιο είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό».

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με τους Beatles.

«Οι αναμνήσεις από το να πηγαίνεις στα στούντιο της EMI και στο Abbey Road, ο ενθουσιασμός όταν είσαι ένα παιδί που ήταν στο δωμάτιό του για αρκετό καιρό και το να πηγαίνεις σε αυτό το όμορφο στούντιο και να είσαι εκεί σε ώρες γραφείου – δύο τραγούδια το πρωί, μεσημεριανό, δύο τραγούδια το απόγευμα, καληνύχτα…», αφηγήθηκε.

«Κάναμε τέσσερα τραγούδια την ημέρα, ήταν τόσο συναρπαστικό. Δεν θα το άλλαζα αυτό για τίποτα», υπογράμμισε ο Paul McCartney.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist