Ο Eminem είναι ο καλλιτέχνης με τις υψηλότερες επίσημες πωλήσεις singles στις ΗΠΑ!

Written by on April 18, 2022

Ο Eminem έχει πραγματοποιήσει 166 εκατομμύρια επίσημες πωλήσεις singles στις ΗΠΑ.

Ο Eminem σημείωσε ακόμα ένα ασύλληπτο ρεκόρ στην καριέρα του.

Η Αμερικανική Ένωση της Βιομηχανίας Ηχογράφησης (RIAA) ανακοίνωσε ότι ο Marshall Mathers έγινε ο καλλιτέχνης με τις υψηλότερες καταγεγραμμένες πωλήσεις singles στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι έγινε διαμαντένιο το άλμπουμ «Curtain Call: The Hits» του Eminem που κυκλοφόρησε το 2005.

«Αυτές οι πωλήσεις αναγνωρίζουν την ακλόνητη αφοσίωση του Eminem στην τέχνη του και τη διαρκή σύνδεση που έχει σφυρηλατήσει με τους θαυμαστές του τα τελευταία είκοσι χρόνια», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της RIAA, Mitch Glazier.

«Με τη σημερινή ανακοίνωση, ο Eminem γίνεται ο καλλιτέχνης με τις υψηλότερες πωλήσεις singles στην ιστορία μας και προσθέτει στα πολλά καλλιτεχνικά επιτεύγματά του ένα τρίτο διαμαντένιο άλμπουμ, το οποίο είναι σπάνιο. Συγχαρητήρια στον Eminem και σε ολόκληρη την ομάδα της δισκογραφικής εταιρείας του, που έχουν θέσει τον πήχη υψηλότερα από ποτέ!», πρόσθεσε.

Ο Eminem έχει στο ενεργητικό τρεις κυκλοφορίες που έχουν γίνει διαμαντένιες, τρία άλμπουμ («The Marshall Mathers LP», «The Eminem Show», «Curtain Call: The Hits») και τρία singles («Lose Yourself», «Love The Way You Lie» feat. Rihanna, «Not Afraid») και έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη θέση του ανάμεσα στους καλλιτέχνες με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής.

Η RIAA ολοκλήρωσε την καταγραφή 73 εκατομμυρίων νέων πωλήσεων, ανεβάζοντας τις συνολικές πωλήσεις της καριέρας του Eminem στις Ηνωμένες Πολιτείες στον εντυπωσιακό αριθμό των 227,5 εκατομμυρίων.

Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει 166 εκατομμύρια πωλήσεις singles και 61,5 εκατομμύρια πωλήσεις albums.

«Η Interscope συγχαίρει μαζί με την Aftermath τον Marshall, τον Paul (Rosenberg, μακροχρόνιο μάνατζερ του Eminem) και ολόκληρη την ομάδα της Shady Records για αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Interscope Geffen A& M, Steve Berman.

«Ήταν τιμή μας να είμαστε συμμέτοχοι σε μία από τις μεγαλύτερες καριέρες στην ιστορία της ηχογραφημένης μουσικής. Το πιο όμορφο κομμάτι είναι ότι νιώθω ότι το ταξίδι μόλις ξεκίνησε», συμπλήρωσε.

Ο Eminem είναι επίσης ένα από τα μόλις επτά ονόματα που έχουν στο ενεργητικό τους τρία ή περισσότερα διαμαντένια άλμπουμ.

Στη σχετική λίστα προηγούνται ο Garth Brooks (9 διαμαντένια άλμπουμ), οι Beatles (6) και οι Led Zeppelin (5) και ακολουθούν με 3 διαμαντένια άλμπουμ οι Eagles, η Shania Twain, η Whitney Houston και ο Eminem.

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist