Οι Clean Bandit επιστρατεύουν την Demi Lovato για το «Solo»

Written by on May 12, 2018

Αλλαγή πλεύσης για τους Clean Bandit. Από τις ανερχόμενες φωνές στρέφονται σε αστέρες όπως η Demi Lovato.

Οι hitmakers Clean Bandit επιστρατεύουν την pop star Demi Lovato για το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Solo».

Η βρετανική μπάντα που της ηλεκτρονικής σκηνής, που απαρτίζεται από την τσελίστρια Grace Chatto και τους αδελφούς Jack και Luke Patterson, φημίζεται για τη μοναδική δεξιοτεχνία να συνδυάζει στα τραγούδια του στοιχεία από την κλασική και την dance μουσική.

Το συγκρότημα γνωστοποίησε την επερχόμενη συνάντηση με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο Twitter, παρουσιάζοντας συγχρόνως για πρώτη φορά το ιδιαίτερα καλλιτεχνικό εξώφυλλο του single.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το νέο μας single «Solo» με τη Demi Lovato θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου», έγραψαν οι Clean Bandit.

Το «Solo» είναι η επόμενη κυκλοφορία του βραβευμένου με Grammy τρίο μετά τη συνύπαρξη με την Julia Michaels στο πλατινένιο «I Miss You», που σκαρφάλωσε στο Top 5 του βρετανικού chart.

Την ίδια στιγμή, το αδιαφιλονίκητο smash hit «Rockabye» των Clean Bandit με τον Sean Paul και την Anne-Marie αρνείται πεισματικά να αποχωρήσει από την κορυφαία εικοσάδα του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα, όπου είναι αγκυροβολημένο από τα τέλη του 2016. Το video clip του τραγουδιού έχει προβληθεί 1,8 δισεκατομμύρια φορές στο YouTube.

Αναφορικά με την Demi Lovato, το «Solo» είναι η δεύτερη συνεργασία της που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε η συνύπαρξη με την Christina Aguilera στο «Fall In Line», ένα τραγούδι που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή των «Billboard Music Awards 2018» την Κυριακή 20 Μαΐου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist