Ισχύουν ή όχι οι φήμες πως η Μπιγιονσέ παίρνει πάντα μαζί το δικό της καπάκι τουαλέτας; Η μητέρα της απαντά

Written by on August 17, 2023

Οι φήμες ήθελαν την Μπιγιονσέ να ταξιδεύει πάντα με το προσωπικό της κάθισμα τουαλέτας όταν βρίσκεται σε περιοδεία.

Κάτι που σύμφωνα με την μητέρα της, Τίνα Νόουλς, δεν ισχύει. «Αυτό είναι τόσο γελοίο» δήλωσε η μητέρα της Μπιγιονσέ στο TMZ.
Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Μπιγιονσέ

Οι φήμες σχετικά με την λεκάνη της τουαλέτας ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν μια πηγή δήλωσε στην US Sun πως η διάσημη τραγουδίστρια έχει ό,τι ζητήσει όταν βρίσκεται σε περιοδεία. «Η Μπιγιονσέ είναι τόσο ελίτ ερμηνεύτρια που μπορεί κυριολεκτικά να ζητήσει τα πάντα» υποστήριξη η πηγή. «Η ομάδα της καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσει ότι έχει τις δικές της ανέσεις και ένα προσωπικό κάθισμα τουαλέτας τυχαίνει να είναι μία από αυτές».

Η πηγή πρόσθεσε: «Όσοι είναι μαζί της στην περιοδεία της, έχουν δει τα πάντα, οπότε δεν είναι μεγάλο θέμα γι’ αυτούς, αλλά όσοι βλέπουν τον εξοπλισμό που

Συγκεκριμένα, η πηγή αναφερόταν σε μια φωτογραφία που διέρρευσε από τα παρασκήνια, που δείχνει ένα μαύρο δοχείο με την επιγραφή «Beyonce Toilet seats» κάτι που η μητέρα της εξήγησε χθες τι πραγματικά είναι. «Πρόκειται για βάσεις στις οποίες βάζεις τους θαυμαστές σου, ονομάζονται καθίσματα τουαλέτας» είπε και πρόσθεσε πως η ιδέα ότι η κόρη της θα ζητούσε το δικό της κάθισμα λεκάνης τουαλέτας ήταν «υπερβολική».


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist