Η Selena Gomez ετοιμάζει νέα μουσική στο Παρίσι

Written by on June 16, 2023

  • Η Selena Gomez προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της με την τελευταία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Η αστέρας της pop ανάρτησε την Τρίτη 13 Ιουνίου στον λογαριασμό της στο Instagram πέντε φωτογραφίες της από ένα στούντιο ηχογράφησης στο Παρίσι και έγραψε στη λεζάντα: «Μην ανησυχείτε παιδιά, έρχεται. Ακόμα και από το Παρίσι».

    Στις φωτογραφίες, η Selena Gomez κάθεται σε μία ψηλή καρέκλα και στέκεται πίσω από ένα επαγγελματικό μικρόφωνο ηχογράφησης, φορώντας παράλληλα ακουστικά.

    Οι θαυμαστές της Selena Gomez εξέφρασαν αμέσως στα σχόλια της ανάρτησης τον ενθουσιασμό τους για νέα μουσική από την τραγουδίστρια και συγκεκριμένα για το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ της.

    Η Selena Gomez δήλωσε σε συνέντευξή της στο The Wrap, που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, ότι μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την τρίτη σεζόν της σειράς «Only Murders In The Building», έχει αρχίσει να ηχογραφεί νέα μουσική και να ετοιμάζει το επόμενο άλμπουμ της.

    «Μόλις ολοκλήρωσα τα γυρίσματα της σειράς μου και θα περάσω μία εβδομάδα με την οικογένειά μου και μετά θα πάω στο Παρίσι και μετά θα επιστρέψω σε αυτούς, αλλά ταυτόχρονα θα δουλεύω πάνω στο άλμπουμ μου», εξήγησε.

    «Απλά πρέπει να τα κάνω όλα. Αυτή τη στιγμή, έτσι απλά λειτουργώ», πρόσθεσε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist