Η Meghan Trainor μοιράζεται το νέο τραγούδι «Make You Dance»

Written by on July 13, 2020

Το «Make You Dance» της Meghan Trainor επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο του.

Η Meghan Trainor ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe έκδοσης για το νέο άλμπουμ της «Treat Myself».

Η τραγουδίστρια εμπλουτίζει τον τρίτο προσωπικό δίσκο της με τρία ολοκαίνουργια τραγούδια, καθώς και με δύο ακυκλοφόρητες εναλλακτικές ηχογραφήσεις, παρουσιάζοντας την οριστική μορφή του «Treat Myself».

Μεταξύ των νέων τραγουδιών συμπεριλαμβάνεται και το «Make You Dance» που μόλις κυκλοφόρησε, ένα κομμάτι που κινείται σε funky και disco διάθεση και επιβεβαιώνει πλήρως τον τίτλο του.

Μαζί με το τραγούδι δίνεται στη δημοσιότητα και το lyric video που το συνοδεύει.

 

Η Meghan Trainor έχει γράψει το «Make You Dance» μαζί με τον Anthony Rossomando (Lady Gaga, Troye Sivan) , τον Andrew Wells (Jason Mraz, 5 SOS, Bebe Rexha) και την GRACEY (Jonas Blue, Olly Murs).

Το άλμπουμ «Treat Myself»της Meghan Trainor κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο αναπαραγωγές, με τα 450 εκατομμύρια να προέρχονται από τις υπηρεσίες streaming.

Επιπλέον οι προβολές των videos για τα τραγούδια του άλμπουμ έχουν ξεπεράσει τα 170 εκατομμύρια.

To Forbes έγραψε ότι το «Treat Myself» αποτελεί «μια θεαματική επίδειξη του ταλέντου, των στίχων και του γενικότερου εύρους της Trainor».

Η deluxe έκδοση για το άλμπουμ «Treat Myself» της Meghan Trainor θα κυκλοφορήσει από την Epic Records / Sony Music αυτήν την Παρασκευή, 17 Ιουλίου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist