Η Τελευταία ανάρτηση της Sinead O Connor

Written by on August 1, 2023

  • Η Σινέντ Ο’ Κόνορ έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο το κοινό, όσο και τον καλλιτεχνικό κόσμο.
    Η διάσημη τραγουδίστρια από την Ιρλανδία έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη για την ψυχική της υγεία, η οποία επιδεινώθηκε μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Σέιν πριν από ενάμιση χρόνο.
    Έκτοτε, είχε αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία, τονίζοντας σε δήλωσή της πως «δεν έβρισκε πλέον, νόημα σε τίποτα». Δεν υπήρχε λοιπόν, λόγος για εκείνη να τραγουδά πια.Έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, η Σινέντ Ο’ Κόνορ είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

    Ειδικότερα, είχε δημοσιεύσει μια Χαβανέζικη προσευχή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες «είναι ένας διαλογισμός για όσους επιζητούν τη θεραπεία, τη συγχώρεση και την αγάπη για τον εαυτό τους».

    Στο tweet που είχε κάνει, η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγραφε: «Αυτό είναι αφιερωμένο στους πολλούς, στους οποίους έφερα πόνο στη ζωή μου μέχρι τώρα και είναι επίσης, αφιερωμένο με αγάπη, σε όλους όσους έφεραν πόνο σε μένα στη ζωή τους μέχρι τώρα».

  • R.I.P Sinead

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist