Ζευγάρι η Selena Gomez με τον Zayn Malik;

Written by on March 28, 2023

  • Η Selena Gomez και ο Zayn Malik φέρονται να είναι «πολύ άνετοι μαζί», καθώς απόλαυσαν ένα μυστικό ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα.

    Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ζευγάρι βρίσκεται στο επίκεντρο έντονων φημών για ειδύλλιο μεταξύ τους, αφού η χρήστης του TikTok, Klarissa Garcia, δημοσίευσε ένα viral βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται ότι μια φίλη της είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου όπου ο Ζέιν και η Σελένα δείπνησαν μαζί.

    Στη συνέχεια η Klarissa έδειξε ένα στιγμιότυπο από τα μηνύματα WhatsApp της φίλης της, υποστηρίζοντας ότι είδε τους δυο σταρ να φιλιούνται στο εστιατόριο.
    Και τώρα αυτές οι φήμες ενισχύονται περαιτέρω από μια πηγή που αναφέρει στην DailyMail ότι το ζευγάρι μπήκε στο εστιατόριο χέρι-χέρι, χαλαροί και πολύ άνετοι ο ένας με την παρέα του άλλου.

    Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Entertainment Tonight: «Η Selena και ο Zayn βγήκαν στο SoHo της Νέας Υόρκης χθες το βράδυ γύρω στις 10:30 μ.μ. Μπήκαν μέσα χεράκι-χεράκι και φιλιόντουσαν»
    Οι περισσότεροι εργαζόμενοι και θαμώνες του εστιατορίου δεν τους πρόσεξαν. Φαινόταν ωστόσο ότι επρόκειτο για ραντεβού.

    Αν οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ τους είναι όντως αληθινές, πρόκειται για μια νέα αρχή για τον Ζέιν Μαλίκ μετά τον χωρισμό του από την Τζίτζι Χαντίντ. Μια πηγή πρόσθεσε στη Sun: «Η ζωή του Ζέιν ήταν ταραγμένη τα τελευταία χρόνια και οι αγαπημένοι του ελπίζουν ότι η Σελένα θα τον βοηθήσει να προσγειωθεί και να είναι μια ήρεμη επιρροή.

    «Ταιριάζουν πολύ και είναι και οι δύο αρκετά πνευματώδεις, οπότε θα μπορούσαν να είναι ένα εξαιρετικό ταίριασμα μακροπρόθεσμα».
    Ο Ζέιν Μαλίκ έβγαινε με τη Σελένα Γκόμεζ για αρκετούς μήνες το 2017 κατά τη διάρκεια μιας από τις περιόδους χωρισμού της από τον Justin Bieber, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν, με πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους.

    Στη συνέχεια ο Μαλίκ έγινε ζευγάρι με την Τζίτζι Χαντίντ. Χώρισαν επεισοδιακά τον Οκτώβριο του 2021, μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννηση τη


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist