Αρραβωνιάζεται η Taylor Swift;

Written by on January 15, 2024

Πληθαίνουν οι φήμες πως η Τέιλορ Σουίφτ και ο σύντροφός της Τράβις Κέλσι ετοιμάζονται να αρραβωνιαστούν αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν το γύρω των διεθνών ΜΜΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα πηγές αναφέρουν πως η Τέιλορ Σουίφτ και ο σταρ του NFL σχεδιάζουν να αρραβωνιαστούν το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το PageSix, η ανακοίνωση των αρραβώνων τους δεν έγινε κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τους, καθώς δεν θέλουν να φανεί σαν να είναι μία «βιαστική τρέλα».

Για τους ίδιους λόγους δεν αναμένεται να γίνει και πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Η Τέιλορ και ο Τράβις το συζήτησαν και υπάρχει ένα σχέδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή τονίζοντας πως οι αρραβώνες τους θα γίνουν τον Ιούλιο, στην επέτειο δηλαδή για τον ένα χρόνο της σχέσης τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν η Τέιλορ Σουίφτ, παρακολούθησε τον αγώνα του αγαπημένου της στο Arrowhead Stadium. Στη συνέχεια η ίδια έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο περιοδικό Times. O Τράβις Κέλσι μάλιστα αποκάλυψε στο podcast του «New Heights», ότι προσπάθησε να δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του σε μια συναυλία της περιοδείας Eras.

«Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα αμέσως μετά από αυτό. Έτσι, είχαμε πραγματικά ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που κανείς δεν το ήξερε, για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί μπορέσαμε να γνωριστούμε καλύτερα. Νομίζω ότι κάποιοι νομίζουν ότι είδαν το πρώτο μας ραντεβού σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν θα ήμασταν ποτέ τόσο ψυχωτικοί ώστε να ξεκινήσουμε σκληρά ένα πρώτο ραντεβού. Όταν λες ότι μια σχέση είναι δημόσια, αυτό σημαίνει ότι θα τον δω να κάνει αυτό που αγαπάει, ότι εμφανιζόμαστε ο ένας για τον άλλον, ότι άλλοι άνθρωποι είναι εκεί και δεν μας νοιάζει», είχε εξομολογηθεί στη συνέντευξή της στο Times η Τέιλορ Σουίφτ.

Το Page Six μάλιστα τον Δεκέμβριο, αποκάλυψε πως ο Τράβις Κέλσι ζήτησε την άδεια του πατέρα της τραγουδίστριας για να την παντρευτεί. «Ζητήθηκε η ευλογία του και την έδωσε ολόψυχα. Ο Τράβις μιλάει με φίλους για ένα δαχτυλίδι», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του. Το διάσημο ζευγάρι επίσης πέρασε τις γιορτές μαζί με την οικογένειά της και τον πατέρα του.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist