Το «Tiny Desk Concert» των BTS σημείωσε ρεκόρ θέασης

Written by on September 25, 2020

Τη νέα επιτυχία τους «Dynamite» και παλαιότερα τραγούδια τους παρουσίασαν οι BTS συμμετέχοντας στα «Tiny Desk Concerts».

Οι BTS κατέρριψαν ρεκόρ θέασης με τη συμμετοχή τους στη σειρά συναυλιών «Tiny Desk Concerts» του αμερικανικού ραδιοφωνικού οργανισμού NPR.

Λόγω απόστασης, αλλά και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το boy band της K-pop δεν κατάφερε να βρεθεί στο γραφείο του ραδιοφωνικού παραγωγού Bob Boilen στις κεντρικές εγκαταστάσεις του NPR στην Ουάσινγκτον, όπου πραγματοποιούνταν προ του κορονοϊού τα «Tiny Desk Concerts».

Εξάλλου δεν ήταν δυνατό τα επτά μέλη του συγκροτήματος να χωρέσουν σε ένα μικρό γραφείο όπως αυτό του Bob Boilen.

Οι BTS μαγνητοσκόπησαν την εμφάνισή τους στον πανέμορφο χώρο του δισκοπωλείου Vinyl & Plastic της Hyundai Card στη Σεούλ.

Οι RM, V, Suga, Jin, Jimin, Jungkook και J-Hope ξεκίνησαν το live τραγουδώντας το νέο single «Dynamite», το πρώτο τραγούδι τους που διαθέτει αποκλειστικά αγγλικούς στίχους και κυριάρχησε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Billboard Hot 100.

Το συγκρότημα συνέχισε με το τραγούδι τους «Save ME» (2016) και ολοκλήρωσε το «Tiny Desk Concert» με την μπαλάντα «Spring Day», την οποία προλόγισε ο RM με λίγα αισιόδοξα λόγια: «Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι, όμως γνωρίζουμε ότι θα έρθει η άνοιξη».

Σύμφωνα με το NPR, η εμφάνιση των BTS συνέτριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές στο YouTube ενός επεισοδίου «Tiny Desk Concerts» μέσα σε μία ημέρα, καταρρίπτοντας μάλιστα το ρεκόρ μέσα σε 25 λεπτά από τη δημοσίευση του βίντεο.

«Είκοσι πέντε λεπτά – λοιπόν, χάρη στο Army των BTS», ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «All Things Considered» του NPR η παρουσιάστρια Mary Louise Kelly. «Έτσι αποκαλούνται οι θαυμαστές του συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο και είναι μια ισχυρή στρατιά θαυμαστών», πρόσθεσε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist