Ο The Weeknd θα έχει έτοιμο νέο άλμπουμ μέχρι το τέλος της καραντίνας

Written by on September 25, 2020

«Θέλω να ξεπεράσω το τελευταίο μου άλμπουμ», λέει σε συνέντευξή του ο The Weeknd.

 

Ο The Weeknd φαίνεται ότι έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την περίοδο της καραντίνας.

Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του «After Hours», ο Καναδός καλλιτέχνης αποκάλυψε στο Rolling Stone ότι είναι πιθανό να έχει έτοιμο άλλο ένα άλμπουμ έως ότου τελειώσει η πανδημία του COVID-19.

«Ίσως να έχω άλλο ένα άλμπουμ έτοιμο να κυκλοφορήσει τη στιγμή που θα τελειώσει αυτή η καραντίνα», είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη, ο The Weeknd είπε ότι πέρασε τους τελευταίους τέσσερις μήνες κλειδωμένος στην κατοικία του Λος Άντζελες, δημιουργώντας νέα μουσική σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο ηχογράφησης, ενώ στα διαλείμματα παρακολουθούσε ασταμάτητα κορεατικές ταινίες τρόμου.

«Ήμουν κλειδωμένος εδώ τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Συνήθως πηγαίνεις σε ένα κλαμπ ή πηγαίνεις να οδηγήσεις. Ακούς τη μουσική σου στα ραδιόφωνο. Δεν ήμουν πραγματικά σε θέση να απολαύσω τους καρπούς της δουλειάς μου», είπε ο τραγουδιστής.

«Είμαι ένοχος που θέλω να ξεπεράσω το τελευταίο μου άλμπουμ. Αλλά δεν λέω ποτέ “πρέπει να κάνω τον ίδιο τύπο τραγουδιού”. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν είμαι έτσι. Η παλέτα μου είναι τόσο μεγάλη», συνέχισε.

Το Rolling Stone σημείωσε ότι ο επόμενος δίσκος του The Weeknd θα είναι «ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος από το “After Hours”».

«Προσπαθώ να βρω μια τέλεια ισορροπία με τον κινηματογράφο και τη μουσική και μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά. Ίσως έχω ανακαλύψει πώς να το κάνω», σχολίασε ο Abel.

Ο εργασιομανής The Weeknd αποκάλυψε επίσης ότι γράφει ένα σενάριο στα κρυφά, όμως δεν επεκτάθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη πολύ για αυτό. Θέλω πραγματικά να γίνει επίσημο», τόνισε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist