Το «Appetite For Destruction» των Guns N’ Roses επανεκδίδεται

Written by on May 21, 2018

Ο δίσκος «Appetite For Destruction» των Guns N’ Roses είναι το εμπορικότερο ντεμπούτο όλων των εποχών.

Στις 29 Ιουνίου η Universal Music τιμά ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ροκ, τους Guns N’ Roses, με την επανακυκλοφορία του «Appetite For Destruction».

Το «Appetite For Destruction» θα κυκλοφορήσει σε 4 CD / 1 Blu-ray Audio Super Deluxe Edition με ένα βιβλίο 96 σελίδων που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει από το προσωπικό αρχείο του Axl Rose, 2CD Deluxe Edition, 2LP 180- gram heavyweight vinyl edition, 1 CD remaster, και σε ψηφιακά αρχεία.

Μετά το σχηματισμό του group το 1985, οι Guns N ‘Roses μπήκαν για τα καλά στην ανερχόμενη ροκ σκηνή του Λος Άντζελες.

Κατάφεραν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο με την κυκλοφορία του «Appetite For Destruction» στις 21 Ιουλίου του 1987, το οποίο παραμένει το δημοφιλέστερο ντεμπούτο άλμπουμ όλων των εποχών στις ΗΠΑ με πωλήσεις άνω των 30.000.000 αντιτύπων παγκοσμίως. Ο  δίσκος περιέχει μοναδικά και διαχρονικά τραγούδια όπως τα No1 single «Sweet Child O’ Mine», «Welcome To The Jungle», «Nightrain», και «Paradise City.»

Η επανέκδοση του «Appetite For Destruction» και ειδικά η Super Deluxe Edition, περιέχει τα πρώτα δείγματα του άλμπουμ που έχουν υποβληθεί σε master ξανά από την αρχή, 12 remastered κομμάτια από EPs και B-Sides, 25 ακυκλοφόρητα demos από μία συνεδρία ηχογράφησης του Sound City το 1996, και κάποια ακυκλοφόρητα τραγούδια από τις ηχογραφήσεις του παραγωγού του άλμπουμ Mike Clink:

Το «Shadow Of Your Love» που ηχογραφήθηκε το Δεκέμβριο του 1986, ένα μήνα μετά τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ, και το «Move To the City» (1988 Acoustic Version) το οποίο προέκυψε από τις ηχογραφήσεις του δίσκου «Lies».

Ακόμα, συμπεριλαμβάνονται και οι δύο πρώτες απόπειρες ηχογραφήσεις του «November Rain» (1991), το οποίο αρχικά γράφτηκε ως μπαλάντα για το «Appetite For Destruction» των Guns N’ Roses.

Στην έκδοση περιέχονται επίσης διασκευές των Guns N’ Roses σε τραγούδια όπως τα «Heartbreak Hotel» του Elvis Presley, το «Mama Kin» των Aerosmith, δύο διαφορετικές ηχογραφήσεις του «Jumpin’ Jack Flash» των Rolling Stones (μια ηλεκτρική, μια ακουστική) και δύο τραγούδια που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, τα «The Plague» και «New Work Tune» κ.ά.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist