Ο Miles Kane συναντά τη Lana Del Rey και έρχεται Ελλάδα στο «Rockwave Festival»

Written by on May 21, 2018

Ο Miles Kane επιστρέφει στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο πλευρό των Arctic Monkeys.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ο Miles Kane θα ανέβει για δεύτερη φορά στη σκηνή του «TerraVibe Park» στο «Rockwave Festival». Λίγες ώρες αργότερα, ο κολλητός του, Alex Turner, θα αναλάβει το stage στην πολυαναμένομενη συναυλία των Arctic Monkeys.

Πριν λίγες ημέρες, ο Miles Kane επέστρεψε δριμύτερος στο δισκογραφικό σύμπαν με μία συνεργασία που το κοινό περίμενε με ανυπομονησία. Όταν είχε ερωτηθεί σε μία συνέντευξή με τον μουσικό συνοδοιπόρο του Alex Turner με ποιο άτομο θα ήθελε να περάσει 24 ώρες, εκείνος αμέσως αποκρίθηκε «τη Lana Del Rey».

Ήρθε λοιπόν η στιγμή οι δύο αγαπημένοι μουσικοί να μπουν στο στούντιο και να ηχογραφήσουν μαζί το «Loaded».

Το 2016, οι Last Shadow Puppets, μόλις ολοκλήρωσαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία που τους έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του «Rockwave Festival», αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και να αφιερωθεί ο καθένας στα δικά του project.

Στη διάρκεια αυτής της καλλιτεχνικής αναζήτησης, ο Miles Kane βρέθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο στο Λος Άντζελες σε ένα live του συνεργάτη του, Jamie T. Εκεί ήταν, ποια άλλη; Η Lana Del Rey.

Η συνάντηση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καρμική, καθώς λίγες ημέρες αργότερα κι ενώ ο Miles ηχογραφούσε με τον Jamie T, η Lana Del Rey τηλεφώνησε και σύντομα βρέθηκε να ολοκληρώνει την ηχογράφηση μαζί τους.

Κάπως έτσι, το «Loaded» σηματοδοτεί την μουσική επιστροφή του αγαπημένου Βρετανού.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική συνεργασία του με την Αμερικανίδα σταρ.

Όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος, έχει γράψει πολλά τραγούδια μαζί της και ένα από αυτά περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ και… «it’s f***ing great», όπως λέει.

Το «Coupe de Grace», η διάσημη και ομολογουμένως «θανατερή» νοκ-άουτ κίνηση του διάσημου παλαιστή του WWE, Finn Balor, βαφτίζει τον τρίτο δίσκο του Miles Kane, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται στα τέλη του καλοκαιριού.

Το ελληνικό κοινό, βέβαια, τον περιμένει την Παρασκευή 6 Ιουλίου στην σκηνή του «Rockwave Festival», μαζί με τους επίσης Βρετανούς alt-J και Arctic Monkeys.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist