Σελένα Γκόμεζ: «Είμαι πιο ευτυχισμένη χωρίς το Ίντερνετ»

Written by on April 13, 2022

Αν είστε θαυμάστριες της Selena Gomez θα έχετε ήδη καταλάβει πως -σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της – δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το διαδίκτυο.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, απέχει από το Ίντερνετ για πάνω από 4 χρόνια. «Η ζωή μου άλλαξε πλήρως. Είμαι πιο ευτυχισμένη. Συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω κανονική».

Πλέον, επιστρέφει στα social media με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται, μέσω της Wondermind, της ιστοσελίδας που ετοιμάζει για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

H 29χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια θέλει να εκμεταλλευτεί τον ρόλο της ως influencer για καλό. «Αν είμαι γνωστή για κάτι, ελπίζω να είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο νοιάζομαι για τους άλλους», είπε.

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν δύο χρόνια πως διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει το νέο της εγχείρημα. Όπως εξήγησε, στράφηκε στην 45χρονη μητέρα της, Mandy Teefy, για να την βοηθήσει να δημιουργήσει το Wondermind.

Η 26χρονη συνιδρύτρια, Daniella Pierson ανέφερε πως έχει OCD (Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή), λέγοντας πως το νέο σάιτ απευθύνεται σε «οποιονδήποτε συναισθηματικό άνθρωπο, που θέλει να νιώθει ότι τον καταλαβαίνουν, τον αγαπούν και νοιάζονται για εκείνον». 

Πηγή:marieclaire.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist