Ο Zayn εναντίον των Βραβείων Grammy: «Αν δεν στείλεις δώρα, δεν παίρνεις υποψηφιότητα»

Written by on March 12, 2021

Την οργή του για τη διαδικασία ψηφοφορίας που ακολουθείται στα Βραβεία Grammy εκδήλωσε ο Zayn.

Ο Zayn κατακεραυνώνει την Ακαδημία Ηχογράφησης.

Πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή των Βραβείων Grammy 2021, ο 28χρονος τραγουδιστής εξέφρασε μέσω Twitter την απογοήτευσή του για τη διαδικασία ψηφοφορίας που ακολουθείται για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων της διοργάνωσης.

Η Ακαδημία Ηχογράφησης εξήγησε πρόσφατα στο Billboard ότι στις επιτροπές που επιλέγουν τις τελικές υποψηφιότητες παρουσιάζεται ένας αλφαβητικός κατάλογος των προτεινόμενων καλλιτεχνών, τραγουδιών και άλμπουμ που έχουν λάβει τις περισσότερες ψήφους από τα απλά μέλη της Ακαδημίας.

Στη συνέχεια ακούν, συζητούν και ψηφίζουν τις τελικές υποψηφιότητες.

«Γ…. τα Grammy και όλους όσους σχετίζονται μαζί τους. Εκτός και αν κάνεις χειραψίες και στέλνεις δώρα, δεν σε εξετάζουν για υποψηφιότητα», έγραψε οργισμένος ο Zayn στην ανάρτησή του.

Την επόμενη χρονιά θα σας στείλω ένα καλάθι με γλυκίσματα», πρόσθεσε ο Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει λάβει καμία υποψηφιότητα ούτε ως σόλο τραγουδιστής ούτε ως μέλος των One Direction.

Το 2018 η συνεργασία του με την Taylor Swift στο single «I Don’t Wanna Live Forever» κέρδισε το Grammy για το Καλύτερο Τραγούδι για Οπτικά Μέσα, όμως το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στους δημιουργούς ενός δημιουργού και όχι στους ερμηνευτές του.

Το ξέσπασμα του Zayn δίνει συνέχεια στις αντιδράσεις ολοένα περισσότερων καλλιτεχνών κατά της Ακαδημίας Ηχογράφησης.

Ο The Weeknd αποκάλεσε «διεφθαρμένα» τα Βραβεία Grammy μετά τον αποκλεισμό του από τη φετινή διοργάνωση, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι θαυμαστές του «αξίζουν» τη διαφάνεια, ενώ η Halsey κινήθηκε στο ίδιο κλίμα με τον Zayn, δηλώνοντας ότι «χειραψίες και δωροδοκίες» καθορίζουν τις υποψηφιότητες των Βραβείων Grammy.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist