Οι Wu-Tang Clan επανασυνδέθηκαν για μία τηλεοπτική εμφάνιση

Written by on October 23, 2018

Την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους γιόρτασαν οι Wu-Tang Clan.

Οι Wu-Tang Clan επανασυνδέθηκαν για μία μοναδική τηλεοπτική εμφάνιση.

Το αμερικανικό late night show «Jimmy Kimmel Live!» του ABC μεταφέρθηκε από το Λος Άντζελες στο Μπρούκλιν για μία μόνο εβδομάδα εκπομπών, η οποία έκλεισε με καλεσμένο το κορυφαίο συγκρότημα της hip-hop μουσικής σκηνής.

Η μουσική κολεκτίβα παρουσίασε ζωντανά δύο τραγούδια από τον παρθενικό δίσκο της «Enter the Wu-Tang (36 Chambers)», με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του, το Νοέμβριο του 1993.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε με πλήρη σύνθεση στο πλατό του «Jimmy Kimmel Live!».

Οι The RZA, Method Man, Ghostface Killah, Raekwon, GZA, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna και Masta Killa έδωσαν το «παρών», ενώ τη θέση του εκλιπόντα Ol’ Dirty Bastard πήρε ο γιος του, Young Dirty Bastard.

Οι Wu-Tang Clan τραγούδησαν το «Protect Ya Neck « και το «C.R.E.A.M.», τα οποία προέρχονται από το πρώτο άλμπουμ τους «Enter the Wu-Tang (36 Chambers)».

Το ολοκληρωμένο δισκογραφικό ντεμπούτο του γκρουπ θεωρείται ένα από τα καλύτερα άλμπουμ στην ιστορία της hip-hop. Έθεσε τις βάσεις για την σκληροπυρηνική hip-hop και επανέφερε στο προσκήνιο τη νεοϋρκέζικη hip-hop.

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εμφάνισής τους, ο RZA και ο Method Man κάθισαν απέναντι στον παρουσιαστή Jimmy Kimmel και συμμετείχαν στο παιχνίδι «3 Γελοίες Ερωτήσεις».

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist