Οι BLACKPINK διοργανώνουν τη διαδικτυακή συναυλία «The Show»

Written by on December 17, 2020

Μια livestream συναυλία με τις BLACKPINK και τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ τους.

 

Οι BLACKPINK έρχονται στην περιοχή σας εικονικά.

Το γυναικείο συγκρότημα της K-pop ενώνει τις δυνάμεις του με το YouTube Music για τη διοργάνωση της πρώτης του συναυλίας που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο μέσω livestream.

Η εκδήλωση με τον τίτλο «The Show» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 7:00 το πρωί σε ώρα Ελλάδας.

Οι BLACKPINK θα τραγουδήσουν κατά τη διάρκεια της συναυλίας τραγούδια από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, το «The Album» που κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου.

 

«Θέλαμε να τελειώσουμε τη χρονιά με κάτι πολύ ιδιαίτερο για τους Blinks μας που μας περίμεναν τόσο υπομονετικά», δηλώνει το κουαρτέτο απευθυνόμενο στους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του.

«Ελπίζουμε ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν άνετα την πρώτη μας ζωντανή συναυλία “The Show” στο σπίτι και ελπίζουμε να συμμετάσχουν σε κάποια ειδικά προνόμια που έχουμε ετοιμάσει για όσους εγγραφτούν στο κανάλι μας. Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ενθουσιασμένες να μοιραστούμε αυτήν τη διασκεδαστική στιγμή με τους Blinks μας και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το “The Show”», συνεχίζει το συγκρότημα.

Το κοινό μπορεί να αγοράσει πακέτο πρόσβασης για τη livestream συναυλία κάνοντας κλικ εδώ ή κάνοντας κλικ στην επιλογή «Συμμετοχή» στο κανάλι των BLACKPINK στο YouTube.

Το βασικό πακέτο κοστίζει 29,99 ευρώ και περιλαμβάνει πρόσβαση στο livestream, στη δεύτερη προβολή της συναυλίας και σε προσαρμοσμένα emoji. Το πακέτο των 39,99 ευρώ plus περιλαμβάνει πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο από τα παρασκήνια.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist