Η Selena Gomez πρωταγωνιστεί σε ταινία με ζόμπι μαζί με τους Bill Murray και Daniel Graig

Written by on July 17, 2018

Σε περιζήτητη ηθοποιό εξελίσσεται η Selena Gomez.

Η Selena Gomez συνεχίζει να ρίχνει βάρος στην καριέρα της ως ηθοποιός και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για άλλη μία ταινία, με ενδιαφέρον καστ και υπόθεση.

Ο σημαντικός Αμερικανός σκηνοθέτης Jim Jarmusch, εκπρόσωπος του ανεξάρτητου αμερικανικού κινηματογράφου, επιστρατεύει τον κορυφαίο ηθοποιό Bill Murray για μία ταινία με ζόμπι, σε συνεργασία με τη Focus Features.

Το έργο έχει τον τίτλο «The Dead Don’t Die» (Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν) και πρωταγωνιστούν επίσης o Daniel Graig, η Selena Gomez, ο Adam Driver, η Tilda Swinton, ο Steve Buscemi, ο Austin Butler και η Chloe Sevigny.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το Upstate της Νέας Υόρκης.

Αυτή είναι η τρίτη ταινία που δημιουργεί ο Jim Jarmusch σε σύμπραξη με τη Focus Features, που ανήκει στην NBC Universal, μετά το «Broken Flowers» το 2005 και το «The Limits Of Control». Είναι επίσης το τρίτο φιλμ του Jarmusch με πρωταγωνιστή τον Bill Murray μετά το «Coffee and Cigarettes» το 2003 και το «Broken Flowers».

Ο Bill Murray υποδύεται έναν αστυνομικό, όπως και ο Adam Driver με την Chloe Sevigny. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχουν έρθει στην επιφάνεια από τα παρασκήνια δείχνουν τη Selena Gomez μαζί με τον Austin Butler να είναι γεμάτοι με αίματα.

Austin Butler - Selena Gomez - The Dead Don't Die - Hit Channel
Ο Austin Butler και η Selena Gomez στα παρασκήνια του «The Dead Don’t Die».

Τη φετινή σεζόν η διάσημη pop star εστίασε περισσότερο στον κινηματογράφο παρά στη δισκογραφία.

Αυτές τις ημέρες έκανε πρεμιέρα η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3» (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation), όπου δανείζει τη φωνή της στο χαρακτήρα της «Mavis» – την κόρη του Κόμη Δράκουλα.

Επίσης έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη ρομαντική κομεντί «A Rainy Day in New York» του περίφημου Woody Allen, στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Timothée Chalamet.

Η Selena Gomez θα δώσει τη φωνή της και στο «The Voyage of Doctor Dolittle» (Απρίλιος 2019), που αποτελείται από ένα λαμπερό καστ που περιλαμβάνει τους Robert Downey Jr., Tom Holland, Rami Malek, John Cena, Ralph Fiennes, Marion Cotillard, Antonio Banderas κ.ά.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist