Η Melanie C επιστρέφει με το νέο single «Who I Am»

Written by on April 2, 2020

Η pop icon Melanie C παρουσιάζει ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Who I Am» μαζί με το επίσημο video clip!

Η Melanie C επιστρέφει με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου single της, «Who I Am», πρώτο από επερχόμενο 8ο άλμπουμ της. Μαζί, κυκλοφόρησε και το video clip που το συνοδεύει, αποκαλύπτοντας μια βαθύτερη και πιο βιογραφική έννοια για το τραγούδι.

Σε σκηνοθεσία της Sylvie Weber, το βίντεο περιγράφει τα διάφορα κεφάλαια της καριέρας της (και την αναπόφευκτη καρατόμηση από το κοινό), αποκαλύπτοντας στιγμιότυπα από την εποχή των Spice Girls, το Northern Star, φτάνοντας στο σήμερα που η Melanie αποκαλύπτει: «Το “Who I Am”, ένα πολύ προσωπικό και στοχαστικό τραγούδι, έχει να κάνει με το πώς έχω αλλάξει και να αναπτυχθεί μέσα από τη ζωή μου. Όσο περισσότερο θάρρος έβρισκα, τόσο περισσότερο μπορούσα να εκφραστώ και να αναπτυχθώ στη γυναίκα που είμαι τώρα.»

Μουσικά, λυρικά και συναισθηματικά, το «Who I Am» αφήνει την αίσθηση μιας αποστολής από τη Melanie C.  Ένα χορευτικό pop, με disco στοιχεία κομμάτι, το οποίο έγραψε μαζί με τον χρόνια φίλο της Biff Stannard (Kylie Minogue, Little Mix, Spice Girls), ενώ η παραγωγή είναι του Ten Ven.

Με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως 20 χρόνια μετά από το επιτυχημένο σόλο ντεμπούτο της, «Northern Star», η Melanie φαίνεται να εξελίσσει τον ήχο της όσο κοιτάζει πίσω στις ρίζες της. Με περισσότερα από 100 εκατομμύρια δίσκους και πολλά BRIT, Ivor, Billboard και Olivier Awards στη φαρέτρα της, το «Who I Am», είναι ένα νέο λαμπρό κεφάλαιο για την τραγουδίστρια που έχει επιστρέψει στην παγκόσμια σκηνή ποπ με δικούς της σαφείς όρους.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist