Η Marina έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία

Written by on June 20, 2019

Την Ελλάδα θα επισκεφθεί η Marina στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας της.

Στις 16 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιήσει η Marina τη δεύτερη συναυλία της συναυλία στην Αθήνα, για ακόμη μια φορά στο «Piraeus Academy».

Μετά από σχεδόν τριάμισι χρόνια και την πρώτη συναυλία της Μαρίνας στην Ελλάδα (5 Μαρτίου 2016), η ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνιδα επιστρέφει δυναμικά στη χώρα όπου τόσο αγαπάει.

Ήταν το πρωινό της πολύ ζεστής Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (17/06) όταν η Μαρίνα Διαμάντη αποφάσισε να ανακοινώσει 6 νέες ευρωπαϊκές συναυλίες για το προσεχές πρόγραμμα της περιοδείας «LOVE + FEAR».

Μέσα σε αυτές βρισκόταν και η Ελλάδα, με τη χαρά μας να φτάνει και πάλι στα ύψη.

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η Marina θα ερχόταν ξανά στην αγαπημένη της χώρα, μετά και τη συναυλία του 2016. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει τότε και η ίδια, η συναυλία της Αθήνας ήταν η καλύτερη που είχε κάνει με το «The Neon Nature Tour»

Όταν τελείωσε το «The Neon Nature Tour» το καλοκαίρι του 2016, η Marina αποφάσισε να λείψει από την ενεργό μουσική δράση για πολύ καιρό. Σε αυτό το διάστημα ξεκίνησε να πηγαίνει σε Πανεπιστήμιο και να σπουδάζει ψυχολογία, διότι την προβλημάτιζαν πολλά θέματα γύρω από την ταυτότητά της.

Τον Οκτώβριο του 2018 όχι μόνο επέστρεψε, αλλά γύρισε στην ενεργό μουσική δράση πιο δυναμικά από ποτέ καθώς κυκλοφόρησε μαζί με τους Clean Bandit την μεγαλύτερή της επιτυχία έως σήμερα, το γνωστό σε όλους «Baby» στο οποίο συμμετέχει και ο Luis Fonsi.

Τους επόμενους μήνες κυκλοφορούσε διάφορα τραγούδια μαζί με video clips από τα νέα κομμάτια του πολυαναμενόμενου τότε δίσκου της «LOVE + FEAR» όπως τα «Handmade Heaven», «Superstar», «Orange Trees» και «To Be Human».

Στις 26 Απριλίου 2019 κυκλοφόρησε και επίσημα από την Atlantic Records / Warner Music το άλμπουμ «LOVE + FEAR» το οποίο συμπεριλαμβάνει 16 τραγούδια, χωρισμένο σε δύο μέρη, το «LOVE» και το «FEAR».


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist