Συνεργασία-έκπληξη: Η Τέιλορ Σουίφτ θα κυκλοφορήσει συλλογή ρούχων με την Stella McCartney

Written by on June 20, 2019

Τη συνεργασία της με την σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney ανακοίνωσε η Τέιλορ Σουίφτ, θέλοντας να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Lover».

Κατά τη διάρκεια live στο Instagram της, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Είναι φίλη εδώ και πολύ καιρό και επίσης μια γυναίκα που σέβομαι τόσο πολύ. Σέβομαι ό,τι δημιουργεί και το πώς το δημιουργεί .Υπάρχει πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση και φαντασία και ρομαντισμός στα ρούχα που σχεδιάζει και έχω φορέσει πολλά κομμάτια της πρόσφατα». «Άκουσε το νέο άλμπουμ και αυτή η νέα συνεργασία είναι εμπνευσμένη από το άλμπουμ “Lover”. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θέλησε να συνεργαστεί με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία στο τελευταίο της βιντεοκλίπ συμφιλιώθηκε με την «εχθρό» της Κέιτ Πέρι.

Και καθώς η Τέιλορ Σουίφτ αξιοποιεί τη μουσική της για να προωθήσει τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, προβλέπεται η νέα σειρά μόδας να έχει θέμα το ουράνιο τόξο. Κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στο Μουσικό Φεστιβάλ Wango Tango στο Λος Άντζελες για το Pride Month, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικά με το ουράνιο τόξο, τα «Eclipse» της ΜακΚάρτνεϊ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επίσης επέλεξε μπλε φόρεμα της σχεδιάστριας για την εμφάνισή της στη φετινή τελετή απονομής των Βραβείων BAFTA (Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου) και μία ροζ δημιουργία της για το αφιέρωμα Time
Πηγή: iefimerida.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist