Η πιο cool ελληνική μπάντα διασκευάζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Charlie Puth

Written by on May 17, 2018

Οι INCO σε ένα εκρηκτικό αφιέρωμα στον Charlie Puth.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου «Voicenotes», η πιο cool ελληνική μπάντα διασκευάζει μοναδικά τις πέντε μεγαλύτερες επιτυχίες του φαινομένου Charlie Puth.

Το νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Voicenotes» από τον Charlie Puth, το μεγαλύτερο pop φαινόμενο της τελευταίας διετίας, μόλις κυκλοφόρησε.

Οι INCO, η πιο ξεχωριστή pop-rock ελληνική μπάντα, βρήκε την ευκαιρία να διασκευάσει μοναδικά τις πέντε μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδοποιού, όπως ακριβώς συμβαίνει συχνά στο εξωτερικό, αλλά ποτέ στην Ελλάδα… μέχρι τώρα.

Αναλυτικά, το «The HITS Mash Up (covers by INCO)» περιλαμβάνει εκρηκτικές διασκευές των super hits «How Long», «Attention», «Done For Me», «We Don’t Talk Anymore» και «See You Again».

Ο καινούριος δίσκος «Voicenotes» του Charlie Puth κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Warner Music και την Cobalt Music.

Έχοντας ήδη εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, White Lies, David Guetta, Wiz Khalifa και Ellie Goulding, οι INCO έχουν χτίσει ένα φανατικό νεανικό κοινό.

Ένα κοινό που εμπιστεύεται απόλυτα την ενέργειά τους, τις μουσικές παραγωγές τους που συναγωνίζονται στα ίσα αυτές του εξωτερικού, τη μοναδική σκηνική τους παρουσία σε εκρηκτικά live όπου τίποτα δεν μένει όρθιο και την αυθεντικά σημερινή, φρέσκια και cool προσωπικότητα που κουβαλούν πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Ο Ηλίας στο τραγούδι, ο Άλεξ στην κιθάρα, ο Έκτορας στα drums και ο Λευτέρης στο μπάσο, τα τέσσερα μέλη των INCO, της πιο cool ελληνικής μπάντας, μπήκαν πριν λίγο καιρό στη δημιουργική δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music κυκλοφορώντας το «Μείνε», το πρώτο τους single και video clip στα ελληνικά.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist