Big Sean και Post Malone αποκαλύπτουν το video του «Wolves»

Written by on November 24, 2020

Η πρώτη μουσική συνάντηση του Big Sean με τον Post Malone.

 

Ο Big Sean αποκαλύπτει το music video για τη συνεργασία του με τον Post Malone στο τραγούδι «Wolves».

Το single περιλαμβάνει στο νέο άλμπουμ «Detroit 2» του Big Sean που κυκλοφόρησε στις αρχές του Σεπτεμβρίου από τις G.O.O.D. Music / Def Jam Recordings / Universal Music και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του αμερικανικού Billboard 200.

Το «Detroit 2» αποτελεί το πέμπτο συνεχόμενο άλμπουμ του 32χρονου καλλιτέχνη που έκανε ντεμπούτο στο No. 1 των rap charts του Billboard, το τέταρτο συνεχόμενο ντεμπούτο του στην πρώτη θέση του R&B / Hip-Hop chart και τρίτο διαδοχικό ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200.

Το music video για το «Wolves» περιλαμβάνει νυχτερινές εικόνες μιας πόλης, ένα κόκκινο φεγγάρι που υψώνεται στον ορίζοντα, καθώς και ασημένιους ανθρώπους με αστυνομικές στολές, αναφορά στη φουτουριστική ταινία «THX 1138» του George Lucas από το 1971, με την οποία έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο ο δημιουργός των εμβληματικών franchises «Star Wars» και «Indiana Jones».

Την ίδια στιγμή, ο Big Sean και ο Post Malone βρίσκονται σε μια μεγάλη αποθήκη και τραγουδούν μπροστά από ένα γιγάντιο κόκκινο κύκλο.

Το «Wolves», το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, αναφέρεται στα περιβάλλοντα στα οποία μεγάλωσαν ο Big Sean και ο Post Malone, με τον Sean να παρομοιάζει την οικογένειά του με τις αγέλες των λύκων, αναφερόμενος στην κυριαρχία και στην αφοσίωση τους στην ομάδα.

Εκτός από τον Post Malone, στο άλμπουμ «Detroit 2» συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι Eminem, Royce da 5’9″, Dwele, Post Malone, Young Thug, Travis Scott, Lil Wayne, Diddy, Kash Doll και Nipsey Hussle.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist