Ταινία μεγάλου μήκους για τη ζωή του Michael Jackson

Written by on January 9, 2020

H ταινία θα καλύπτει την ζωή του Michael Jackson από την εποχή των Jackson Five μέχρι τις δικαστικές διαμάχες για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Μία ταινία μεγάλου μήκους για τη ζωή του Michael Jackson βρίσκεται στα σκαριά.

Πίσω από τη συγγραφή της ιστορίας βρίσκεται ο σεναριογράφος των ταινιών «Skyfall» και «Spectre» του James Bond, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο παραγωγός της ταινίας «Bohemian Rhapsody».

Έτσι, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» η ταινία για τη ζωή του Jackson θα φέρει την υπογραφή στο σενάριο του John Logan και στην παραγωγή του Graham King.

Το κληροδότημα του Jackson έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα χρήσης της μουσικής του «βασιλιά της pop» στην ταινία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ταινία θα καλύπτει την ζωή του Michael Jackson από την εποχή των Jackson Five μέχρι τις δικαστικές διαμάχες για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον pop star.

Ο Michael Jackson πέθανε το 2009 και το κληροδότημά του εναντιώθηκε στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» που αναφερόταν στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον καλλιτέχνη.

Αυτήν την εποχή οι διαχειριστές της περιουσίας του εργάζονται στην παραγωγή μίας θεατρικής παράστασης για τη ζωή του Michael Jackson, η οποία αναμένεται να ανέβει σε σκηνή του νεοϋορκέζικου Broadway.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist